Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Will Coppermine work for phpnuke 6.9 and other questions.  (Read 6148 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sqzdog

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
    • http://www.fluvannaonline.com
Will Coppermine work for phpnuke 6.9 and other questions.
« on: October 02, 2003, 02:16:47 am »

-Will this work on 6.9?

-The new install directions say to put the coppermine folder in my modules folder. Which coppermine folder goes in there?

-How do I import into my mysql database.

Sorry, I'm a 2 month-old newbie. Please bear with me while I learn.

Thanks
Logged

gtroll

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 618
    • CPG-Nuke
Will Coppermine work for phpnuke 6.9 and other questions.
« Reply #1 on: October 02, 2003, 02:33:49 am »

It should work in 6.9 i have it working in 6.8 you could check the change log for 6.9 nuke...or just try it out as a inactive module...

Quote
-The new install directions say to put the coppermine folder in my modules folder. Which coppermine folder goes in there?

Use the coppermine folder in coppermine1.1D\For phpnuke 6.5\modules

To import the database use php myadmin go to your nuke database click on the SQL tab/link and where it says Or Location of the textfile : browse to the For phpnuke 6.5/coppermine.sql file and click upload.

No problemo "newbie" that's what we're here for... :)

sqzdog

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
    • http://www.fluvannaonline.com
It's in there. One last question..
« Reply #2 on: October 02, 2003, 03:38:08 am »

There is a folder called "blocks" does it need to be copied over to my blocks folder on my phpnuke site? I only copied over the coppermine folder to modules and did the phpmy admin upload. Never touched the blocks.
Logged

gtroll

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 618
    • CPG-Nuke
Will Coppermine work for phpnuke 6.9 and other questions.
« Reply #3 on: October 02, 2003, 06:12:16 am »

Copy the contents of blocks folder to the blocks folder of your site.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.033 seconds with 18 queries.