Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: MPG movies not showing properly  (Read 2783 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

whmeeske

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 68
    • WHMEESKE.NL
MPG movies not showing properly
« on: September 01, 2005, 11:46:43 am »

I added an album with some MPG movies to my CPG 1.3.2.
My webserver is connected to my home-network (ADSL-router). When I open this CPG album in a browser on a PC also connected to my home-network the movies are played properly when I click them in CPG.
But when I do the same on a PC elsewhere on the internet, the movie window opens and the movie is NOT shown. If I look at my LAN-indicator in the taskbar it seems that the movie isn't loading from my webserver.

The link to my CPG movie album is : http://www.whmeeske.nl/anne/fotoalbum/thumbnails.php?album=20

I'm very interested if other viewers on the internet also have these problems with my movies, or that they are shown properly?
The next question is why it doesn't work?
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: MPG movies not showing properly
« Reply #1 on: September 01, 2005, 12:11:19 pm »

works for me without any problems... tried with bbnet and @home

whmeeske

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 68
    • WHMEESKE.NL
Re: MPG movies not showing properly
« Reply #2 on: September 01, 2005, 12:17:34 pm »

works for me without any problems... tried with bbnet and @home
OK, thanks for your reply.
It's good to notice that you can view my movies without problems, hopefully most of the users can  :)

Now I have to figure out why it doesn't work here at my work. Can that give a problem because of possible network restrictions? I can view movies on other websites, so it should be working fine...
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.066 seconds with 19 queries.