Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Installation of 1.4 and missing files  (Read 3570 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dr_Michael

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 56
    • LightHunt
Installation of 1.4 and missing files
« on: August 23, 2005, 10:13:24 am »

I have experience with 1.3 version (have installed it in several sites). However when I tried to install 1.4, I did it succesfully but it seems some files are missing. In the versioncheck, it says that 115 Mandatory files are missing. I deleted all the files, uploaded them again and installed for one more time, but same results. What do I miss?
« Last Edit: August 23, 2005, 10:20:41 am by GauGau »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Installation of 1.4 and missing files
« Reply #1 on: August 23, 2005, 10:20:32 am »

I have no idea what you did wrong - maybe you haven't preserved the folder structure when unzipping the package. However, this is not a valid bug report, as the problem can't be replicated by others, and there's no support for cpg1.4 yet, so I'm marking this thread as "Invalid"
Logged

Dr_Michael

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 56
    • LightHunt
Re: Installation of 1.4 and missing files
« Reply #2 on: August 23, 2005, 10:21:47 am »

I figured it out:
I checked the option "coppermine is installed in the webroot" and now its ok! 0 mandatory files are missing :)
However, I have another problem: Config doesnt show any settings... Page is like empty!

Dr_Michael

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 56
    • LightHunt
Re: Installation of 1.4 and missing files
« Reply #3 on: August 23, 2005, 10:33:24 am »

When I open the config page, this is what I get (see attachment). What is going wrong with config? Where are the settings?

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Installation of 1.4 and missing files
« Reply #4 on: August 23, 2005, 10:55:19 am »

1) We have a "One issue per thread" policy you agreed to respect when signing up
2) As I said: cpg1.4.1 goes currently unsupported!
3) The issue you've posted has already been reported, search the board before posting

Locking this thread now, as THERE IS NO SUPPORT FOR CPG1.4.x YET!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.