Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: RC4 - Blank pages with nothing loading...  (Read 3595 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

edwa5823

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
RC4 - Blank pages with nothing loading...
« on: December 02, 2003, 04:09:36 am »

Hello,

I just installed the RC4 update, and when I click on albums, upload file, and several other parts of the module it comes up with nothing but a blank page.  The config area will load fine, what would the reason for this be?  I am fairly sure I have everything set up correctly.

I've had my gallery pulled down for several days now for this update, so the faster the fix the better..  People are starting to ask about it.

I am running PHPNUKE 6.5

Thanks,

Shane
www.digital-preview.com

swampy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Blank pages with nothing loading...
« Reply #1 on: December 02, 2003, 10:20:45 am »

I too have this problem after upgrading and fresh install i have done this as a quick fix until this problem is sorted out i have replaced 2 files in the coppermine includes directory from rc3 they are functions.inc.php and init.inc.php i seemed to have a problem with getmicrotime this has worked for me
Logged

Lila

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
RC4 - Blank pages with nothing loading...
« Reply #2 on: December 02, 2003, 12:32:28 pm »

I had the same problem with a new install of both Phpnuke 6.8 and CPG RC4 in Italian, and I patched it as you suggested. Now it works, somehow, but I lost most links names.
BTW: Thanks everybody for your hard work, I'm a complete rookie, but I could config this.  :oops:
Logged

Lila

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
RC4 - Blank pages with nothing loading...
« Reply #3 on: December 03, 2003, 09:45:05 am »

I fixed all the problems with the solution stated in this post
http://forum.coppermine-gallery.net/viewtopic.php?p=9735#9735
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 18 queries.