Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Synthetic Blue Template  (Read 4457 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

msteinhoff

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Synthetic Blue Template
« on: August 17, 2005, 06:21:12 am »

I have installed and looked at several different templates, however after installing Synthetic Blue(which happens to be the one I like), I am unable to get that particular template to come up.  I go into config, select the template, and then press the update button at the bottom.  this works fine on other templates, but on this one, the page acts as if it is loading then goes to a 404 error.  When i reconnect to the site, it is still in the previous template.

Coppermine 1.3.3
PHP 5.0.4
MySQL 4.1.13a-nt via TCP/IP
Windows 2003 Server using IIS 6.0

www.thesteinhoffs.com  -  user: ******* pw:******

Thanks
« Last Edit: August 18, 2005, 07:59:36 pm by GauGau »
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Synthetic Blue Template
« Reply #1 on: August 17, 2005, 06:48:40 am »

Link, please.
Logged

msteinhoff

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Synthetic Blue Template
« Reply #2 on: August 17, 2005, 08:40:36 pm »

updated
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Synthetic Blue Template
« Reply #3 on: August 18, 2005, 04:29:36 am »

Please don't ever post admin login info in a public board. I have removed the info in your post but you should change the username and/or password ASAP.

I was able to see the theme (the header says FI Blue 3d). Try clearing your cookie for the gallery.
Logged

msteinhoff

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Synthetic Blue Template
« Reply #4 on: August 18, 2005, 04:54:21 pm »

Thanks for the info on admin, the account was created in case you wanted to login and see what was going on.  I do realize the associated risk by doing that, but since CPG was just installed and has nothing in it, I was not to concerned.

Clearing the cookies solve the problem!

Thanks
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Synthetic Blue Template
« Reply #5 on: August 18, 2005, 08:01:00 pm »

an admin account could be used to foul up your entire website, or leave a backdoor entrance for a possible attacker to ruin your gallery later (when there actually is content in it). Do as suggested and change all admin level passwords.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.