Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Cannot link directly to a gallery with ?theme=mytheme  (Read 2902 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

markwalton

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Cannot link directly to a gallery with ?theme=mytheme
« on: August 16, 2005, 05:58:20 pm »

Hi

I have been able to do a direct link the list of a user's galleries and specify a theme like this:
http://www.mysite.com/memberstuff/gallery/index.php?cat=10002?theme=mytheme

but I can't seem to link directly to a user's gallery using a similar method
http://www.mysite.com/memberstuff/gallery/thumbnails.php?album=9?theme=mytheme

this just produces an error. (The selected album/file does not exist !)

I can't figure out how to make this work - is it possible?
(note the above links aren't real, they were intended as examples... don't try to follow those links!)
« Last Edit: August 16, 2005, 06:35:07 pm by GauGau »
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Cannot link directly to a gallery with ?theme=mytheme
« Reply #1 on: August 16, 2005, 06:04:41 pm »

the first attribute in your link starts always with ? all following with &
so it's ?album=9&theme=mytheme

markwalton

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Cannot link directly to a gallery with ?theme=mytheme
« Reply #2 on: August 16, 2005, 06:06:12 pm »

Thank you, you saved the day and taught me something.

I feel good now, hope you do too!

Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.