Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: What do i do - i have no database for coppermine....  (Read 2917 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

letchworth248

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
What do i do - i have no database for coppermine....
« on: August 15, 2005, 01:33:40 pm »

Hi,

I think I get the following error message because i have deleted all of coppermine's databases accidentally...

Notice: Undefined index: debug_mode in /data/members/paid/2/4/248sqn.org.uk/htdocs/www/cpg1.3.3/cpg133/include/functions.inc.php on line 96
Fatal error :
There was an error while processing a database query

Could you help me please?

Thanks,
Logged

flogghe

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 44
    • MaritimeDigital Archive
Re: What do i do - i have no database for coppermine....
« Reply #1 on: August 15, 2005, 04:47:48 pm »

A few options...

- Restore from backup, if possible (perhaps ask provider)
- back-up your current coppermine folder (all files) and reinstall coppermine. Then put your files back. If you this, you will still have to add all the information back to your pictures and you will have to re-enter your settings.

But the best advice I can give you is:
1) always take a backup, even if your provider does
2) Experiment with a seperate server. An exact copy of my gallery is at my test environment, so I can test everything I want!

Kind regards,
Frederic
Logged
Kind regards,

Frederic Logghe
Webmaster MaritimeDigital Archive
http://www.ibiblio.org/maritime
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.