Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Center Block Scroll New Pics --- Marquee not working  (Read 5324 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

yasod

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Center Block Scroll New Pics --- Marquee not working
« on: November 28, 2003, 01:15:08 pm »

Hi all,

my center block will not SLIDE using marquee with

<MARQUEE loop="INFINTE" behavior="SLIDE" direction="left" height="135" width="80%" scrollamount="1" scrolldelay="1" onmouseover=\'this.stop()\' onmouseout=\'this.start()\'>';

on IE6.0.2800.1106.xpsp2, it slides once and stops,

while SCROLL works fine but leaves the center block empty for a while and looks bad

I'd like to see something like the example on

http://rastaworld.com/index.php

only as a center block

any suggestions ?
Logged

DJMaze

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 831
    • Dragonfly CMS
Center Block Scroll New Pics --- Marquee not working
« Reply #1 on: November 28, 2003, 01:55:30 pm »

change
Code: [Select]
<MARQUEE loop="INFINTE"into
Code: [Select]
<MARQUEE loop="INFINITE"
Logged
There are 2 kinds of users in this world: satisfied and complainers.
Why do we never hear something from the satisfied users?
http://coppermine-gallery.net/forum/index.php?topic=24315.0

yasod

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Center Block Scroll New Pics --- Marquee not working
« Reply #2 on: November 28, 2003, 02:17:30 pm »

Thanks for the real fast reply,

but that wasn't it  :(

as SCROLL works fine idefinitly, the loop variable seems to be ignored with my misspelling and therefore set to zero or none existent, which in the marquee definition is indefinite.

So my problem still persists.

any other idea ?

You can see this behavior on my test page (far from beeing finished)
at http://www.elfenblut.net/index.php (index.php is needed else you'll get redirected)
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Center Block Scroll New Pics --- Marquee not working
« Reply #3 on: November 28, 2003, 08:45:32 pm »

The delay you describe is a limitation of the MARQUEE tag.  There isn't a setting to eliminate the annoying space between your first and last image.  However, the example you linked to is readily available, since I wrote it a long time ago  :D!  PM me your email address and I'll send it to ya!  I haven't done anything with 1.2 rc4 (been mucho busy elsewhere) but you should be able to get it working with no problems!
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

yasod

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Center Block Scroll New Pics --- Marquee not working
« Reply #4 on: November 29, 2003, 01:43:32 am »

Thx for the offer, PM is sent :)
Logged

gtroll

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 618
    • CPG-Nuke
Center Block Scroll New Pics --- Marquee not working
« Reply #5 on: November 30, 2003, 05:21:01 am »

check the block center random pictures is shown at http://coppermine.findhere.org/  without space, there are  more picture and width reduced with to 80% on marquee. See if that helps...
file is block-CPG-center-scroll-Random_pictures.php

yasod

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Center Block Scroll New Pics --- Marquee not working
« Reply #6 on: November 30, 2003, 10:56:40 am »

Gtroll the behavior is identical like on my own page, the marquee slides up to the last picture MVC-381F and stops on IE6 or generates the ugly "white space" with firebird as if you were using scroll not slide as behavior. After long reading about marquee this seems to be a marquee problem. Atm I'm trying to edit kegobeer's script to show pic. titles with the pictures, else the script is working fine.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 19 queries.