Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Batch-Upload Issue (After RTFMing)  (Read 3388 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jgb6534

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Batch-Upload Issue (After RTFMing)
« on: July 22, 2005, 03:49:51 am »

I poked around on the 1.3 support boards and found the following was a very common issue, usually caused by user error; but I swear I have RTFM and checked my settings a dozen times.  So, perhaps this is a genuine issue.

Here goes <getting ready to duck>:

After doing an FTP upload, my new directory is not visible when Batch Add Files is selected.

The specs:

Absolute location of Coppermine 1.4.1:

/public_html/redrover/portfolio/

Location of FTP upload directory:

/public_html/redrover/portfolio/albums/

Setting in Files and thumbnails advanced settings:

albums/

Sample uploaded sub-directory within albums:

/public_html/redrover/portfolio/albums/rreibooks

Permission setting of albums/ and all sub-directories:  777

Deep link to one image in rreibooks:

http://www.redroverinc.com/portfolio/albums/rreibooks/C-DPC001.jpg

Homepage of the gallery:

http://www.redroverinc.com/portfolio/

And my server specs:

Linux
------------------
PHP version: 4.3.11 - OK
------------------
mySQL version: 4.0.22-standard
------------------
Coppermine version: 1.4.1(beta)

I now feel fully prepared to be humiliated by someone pointing out the dumb mistake I made.

Regards,

Jeremy
« Last Edit: July 22, 2005, 09:40:27 am by GauGau »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Batch-Upload Issue (After RTFMing)
« Reply #1 on: July 22, 2005, 04:00:21 am »

Logged

umpqua5

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 15
Re: Batch-Upload Issue (After RTFMing)
« Reply #2 on: July 22, 2005, 05:55:48 am »

Quote
Edit searchnew.php, replace


Code:
$iframe_startfolder .= str_replace('searchnew.php', '', $_SERVER['PHP_SELF']).rtrim($CONFIG['fullpath'], '/').'/';
with


Code:
$iframe_startfolder .= str_replace('searchnew.php', '', __FILE__).rtrim($CONFIG['fullpath'], '/').'/';
and report back.

the above workes great jgb
Logged

jgb6534

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Batch-Upload Issue (After RTFMing)
« Reply #3 on: July 22, 2005, 01:40:37 pm »

That did the trick!  Everything imported beautifully.

And at least I don't have to apologize for user error--only for not searching the forum deeply enough.

Thanks for a superb application.  I've sampled numerous gallery apps and Coppermine is the best!

Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 19 queries.