Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: No image to display in the "random pictures" all of the sudden.  (Read 5432 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hilophilo

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 21

sometimes when i refresh my gallery a couple of times, the "Random pictures" column sometimes say No image to display and no pictures show up in the column, just the messege. Could it me a broken picture, and if so, how do i know which one it is?
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: No image to display in the "random pictures" all of the sudden.
« Reply #1 on: July 14, 2005, 09:11:58 pm »

How about a link to your gallery?
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

hilophilo

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 21
Re: No image to display in the "random pictures" all of the sudden.
« Reply #2 on: July 14, 2005, 09:42:44 pm »

http://www.adocorp.com/gallery/ [edit GauGau] Link not worksafe [/edit]

refresh the page couple times, maybe 10 times or so.
« Last Edit: July 14, 2005, 09:55:27 pm by GauGau »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: No image to display in the "random pictures" all of the sudden.
« Reply #3 on: July 14, 2005, 09:51:56 pm »

you're using an outdated version (cpg1.2.0), which goes unsupported. Moving from cpg1.3 support board to the old 1.2 board.
Upgrade to cpg1.3.3
Logged

buc_ant

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
i need a script that can display random picture on my indexpage
« Reply #4 on: July 28, 2005, 11:16:58 am »

i run the cpg1.3.3 (stand alone) and i want to have random picture on my index page
what should i do ? ???
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: No image to display in the "random pictures" all of the sudden.
« Reply #5 on: July 29, 2005, 08:07:49 am »

1) Use the board that corresponds to your coppermine version, this one is for the outdated cpg1.2.x
2) Search before posting
3) When posting, a link to your site might help
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 20 queries.