Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: forum Question  (Read 4545 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hamsterpants

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 34
    • My Staffie.com
forum Question
« on: July 20, 2005, 10:57:31 am »

Hi All,

Is anyone else having problems receiving notification of replies to post that you have made? I have double checked to make sure that I have that option selected, but I am not getting any notification. I know this post is in the wrong area so I am apologising now. ;)

Thanks
Dill
« Last Edit: July 21, 2005, 10:13:41 am by GauGau »
Logged
Dillon Weyer
dill@mystaffie.com

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: forum Question
« Reply #1 on: July 20, 2005, 01:00:46 pm »

Sourceforge doesn't allow emails to be sent from the website, therefore you can't get any notification emails.
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

Hamsterpants

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 34
    • My Staffie.com
Re: forum Question
« Reply #2 on: July 20, 2005, 03:00:54 pm »

np, thanks for the reply, good to know.
Logged
Dillon Weyer
dill@mystaffie.com
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.