Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: help  (Read 2490 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sammykay

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
help
« on: July 09, 2005, 08:55:57 pm »

I had to reinstall a coppermine gallery...i kept the albums folder and just deleted the include, sql folders and all the webpage files.  After i readded them, i reinstalled it, but in the same mysql info as before, but none of my categories or albums are showing up....how can i fix this?
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: help
« Reply #1 on: July 09, 2005, 08:57:22 pm »

So it's the same mysql info in include/config.inc.php?
Logged

sammykay

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: help
« Reply #2 on: July 09, 2005, 08:57:53 pm »

yes
Logged

donnoman

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1615
  • From donovanbray.com
    • Donovan Bray
Re: help
« Reply #3 on: July 09, 2005, 10:12:33 pm »

you didn't delete the databases or tables did you? OR do a phpmyadmin backup with "drop tables" checked?

Are you positive the prefix is the same, login with phpmyadmin or your mysql control panel and manually verify what prefixes are in your database, then look at your prefix in config.inc.php.

If you have two sets of tables with different prefixes then you have the wrong prefix set in config.inc.php.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 19 queries.