Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: template error  (Read 4401 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

artsublime

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3
    • MODA Museum of Digital Art
template error
« on: July 06, 2005, 03:15:55 am »

Everything works fine but when I click on any of the thumbs in order to see my images I get a white page with this written in it:

Template error
Failed to find block 'report_file_button'(#(<!-- BEGIN report_file_button -->)(.*?)(<!-- END report_file_button -->)#s) in :


Code: [Select]
        <tr>
                <td align="center" valign="middle" class="navmenu" width="48">
                        <a href="{THUMB_TGT}" class="navmenu_pic" title="{THUMB_TITLE}"><img src="themes/transmission/images/back.gif" width="21" height="15" align="absmiddle" border="0" alt="{THUMB_TITLE}" /></a>
                </td>
                <td align="center" valign="middle" class="navmenu" width="48">
                        <a href="javascript:;" onClick="blocking('picinfo','yes', 'block'); return false;" title="{PIC_INFO_TITLE}"><img src="themes/transmission/images/info.gif" width="18" height="15" border="0" align="absmiddle" alt="{PIC_INFO_TITLE}" /></a>
                </td>
                <td align="center" valign="middle" class="navmenu" width="48">
                        <a href="{SLIDESHOW_TGT}" title="{SLIDESHOW_TITLE}"><img src="themes/transmission/images/slideshow.gif" width="21" height="15" border="0" align="absmiddle" alt="{SLIDESHOW_TITLE}" /></a>
                </td>
                <td align="center" valign="middle" class="navmenu" witdh="100%">
                        {PIC_POS}
                </td>
                <td align="center" valign="middle" class="navmenu" width="48">
                        <a href="{ECARD_TGT}" title="{ECARD_TITLE}"><img src="themes/transmission/images/ecard.gif" width="21" height="15" border="0" align="absmiddle" alt="{ECARD_TITLE}"></a>
                </td>
                <td align="center" valign="middle" class="navmenu" width="48">
                        <a href="{PREV_TGT}" class="navmenu_pic" title="{PREV_TITLE}"><img src="themes/transmission/images/previmg.gif" width="18" height="15" border="0" align="absmiddle" alt="{PREV_TITLE}" /></a>
                </td>
                <td align="center" valign="middle" class="navmenu" width="48">
                        <a href="{NEXT_TGT}" class="navmenu_pic" title="{NEXT_TITLE}"><img src="themes/transmission/images/nextimg.gif" width="18" height="15" border="0" align="absmiddle" alt="{NEXT_TITLE}" /></a>
                </td>
        </tr>


Any ideas on how can I do to fix this? Thanks!  :-\\
« Last Edit: July 07, 2005, 11:08:42 am by GauGau »
Logged
Mariano Petit de Murat
MODA Museum of Digital Art
Owner/Director

Nibbler

  • Guest
Re: template error
« Reply #1 on: July 06, 2005, 03:33:44 am »

What version of the transmission theme are you using ?
Logged

artsublime

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3
    • MODA Museum of Digital Art
Re: template error
« Reply #2 on: July 06, 2005, 03:48:19 am »

I downloaded it today so I guess it is the last one, the file name is fr.4157.0 transmission
Logged
Mariano Petit de Murat
MODA Museum of Digital Art
Owner/Director

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: template error
« Reply #3 on: July 06, 2005, 07:30:50 am »

where did you download from? Please post a link to your site as well.
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: template error
« Reply #4 on: July 06, 2005, 07:35:51 am »

Since this is in the 1.3 board, is this for a 1.3 gallery? Or was it meant to be in the 1.4 board? report_file_button is specific to 1.4. If you meant 1.4, since that's what it says in your profile, the theme needs to be updated since transmission is not a default theme that has been updated.
« Last Edit: July 06, 2005, 07:41:37 am by TranzNDance »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: template error
« Reply #5 on: July 06, 2005, 07:42:06 am »

that's what I suspected as well, so I asked for a link... ;)
Logged

artsublime

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3
    • MODA Museum of Digital Art
Re: template error
« Reply #6 on: July 06, 2005, 11:11:02 pm »

I know there´s no support for 1.4, it is written in every page in the admin mode, but I thought maybe someone could help me since this is not a big problem. anyway, I downloaded it from source forge after I looked for themes in the coppermine main page.
Is there any other place I can download it from?

I installed coppermine beacuse I'm organizing a surrealism digital art contest and I have to display all the entries, so I have this page now http://www.modazone.com/surrealism_entries.htm but I want to change it  to something like this (coppermine) http://www.artsublime.com/cpg141/index.php but with the transmission theme.

Thank you for your time and support anyway... ;)
« Last Edit: July 07, 2005, 01:25:19 am by artsublime »
Logged
Mariano Petit de Murat
MODA Museum of Digital Art
Owner/Director

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: template error
« Reply #7 on: July 07, 2005, 11:09:46 am »

"no support" means "no support". Locking this thread.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 20 queries.