Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Category "User galleries" is gone... I need it back!  (Read 3317 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

laurinchen7

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Category "User galleries" is gone... I need it back!
« on: June 26, 2005, 10:18:52 pm »

Hi everybody,

somehow my categoriy "user galleries" is missing!  :o
Now users are able to upload pics, but they cannot view them in their private galleries
("A category has a non-existing parent, run the category manager to correct the problem!")

How do I get back this category?
I tried to create a new one called "user galleries", but it does not work.

Do you think I could add it manually into my database (into the category table)?
What's the ID then? What do I have to enter into all the other fields?

Other solutions are very welcome... thanks a lot for your help!
Laura




Logged

Hooligan

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 45
Re: Category "User galleries" is gone... I need it back!
« Reply #1 on: June 28, 2005, 12:08:57 am »

Did you remane it to something else. Modify the theme or template?

"User Galleries" is not supposed to be delete'able ( according to the docs).
Logged
You know, Hobbes, some days even my lucky rocketship underpants don't help.

laurinchen7

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Category "User galleries" is gone... I need it back!
« Reply #2 on: June 28, 2005, 12:41:38 pm »

Solved!

I added another entry to my database into the table "cpg133_categories":

cid = 1
owner_id = 0
name = User galleries
description = whatever...
pos = 0
parent = 0
thumb = 0
subcat_count = 0
alb_count = 0
pic_count = 0
stat_uptodate = NO

Now, my user gallery is back and I am happy  ;D

Cheers,
Laura


Logged

tacitus

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
    • geschnuert.de
Re: Category "User galleries" is gone... I need it back!
« Reply #3 on: October 14, 2005, 02:15:56 pm »

Hi!

I got the same problem!
I could delete the user Galerie also- it was gone and the user upload didn´t work!

Now I insert the laurinchen7- mod to my database and now it works!

Now the User galeries is shown but only with the number of album included- there ara no sample pictures for each album like it is at my other ones.
Is there a possibilty to activate the sample thumps to be shown???

Thanks Tacitus!

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Category "User galleries" is gone... I need it back!
« Reply #4 on: October 14, 2005, 06:38:27 pm »

Having a thumbnail that represents the user galleries currently isn't possible. Don't fiddle with the database directly if you don't know your way around.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 19 queries.