Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: "Continue" doesn't refresh  (Read 7160 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hooligan

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 45
"Continue" doesn't refresh
« on: June 21, 2005, 11:24:37 pm »

I've searched the board and found only one instance of someone wanting to remove the continue button - which would be great where it's not needed

So, I tried what was suugested, changing:

pageheader($lang_logout_php['logout'], "<META http-equiv=\"refresh\" content=\"3;url=$referer\">");

to:

pageheader($lang_logout_php['logout'], "<META http-equiv=\"refresh\" content=\"0;url=$referer\">");

but it didn't help or do anything I can see.

Anyhow, if a user logs in or out the page stays on "welcome... or bye bye..."

Anyone have any ideas where I should be looking or even better, how to fix it so the page refreshes.

ps

why the continue button anyway?
« Last Edit: June 25, 2005, 08:32:03 pm by TranzNDance »
Logged
You know, Hobbes, some days even my lucky rocketship underpants don't help.

Hooligan

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 45
Re: "Continue" doesn't refresh
« Reply #1 on: June 23, 2005, 11:14:43 pm »

*bump*

Anybody?

I'm still stumped and don't know where to begin to look.
Logged
You know, Hobbes, some days even my lucky rocketship underpants don't help.

Hooligan

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 45
Re: "Continue" doesn't refresh
« Reply #2 on: June 25, 2005, 08:05:17 pm »

Just in case any other cpg user has the same issue, the reason the page wasn't refreshing was that I was missing the following in my <head> content: (I'm using a custom Template and didn't think to compare what entries are supposed to be there)

<meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />
{META}

Thanks go to foulu for the solution...
Logged
You know, Hobbes, some days even my lucky rocketship underpants don't help.

Fitzkilt

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Re: "Continue" doesn't refresh
« Reply #3 on: November 08, 2006, 09:34:28 pm »

Thanks for the tip, Hooligan...I was missing {META} in custom template.html as well and now the redirects work as they should. :D
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.014 seconds with 19 queries.