Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Possible Bug: 1.4 CPG and Invision 2.0.4 bridging doesn't work.  (Read 5042 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

the_todd

  • Contributor
  • Coppermine novice
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 42
    • JoomBla!

I don't have a easy fix this time, but using the CVS I downloaded today, and a fresh install of Invision 2.0.4, it will not seem to bridge correctly. I have tried numerous installs and different variations of the bridge settings but still nothing. I've also tried installing CPG to www.thesite.com/ and forums to www.thesite.com/forums/ and also CPG to www.thesite.com/gallery/  . None produced luck. Also, the emergency recovery doesn't work. The cookie values are correct "/" or " ". What happens is that you go to the gallery, click login, it takes you to the invision login, but when you login it just takes you to the invision forum top, the URL bar though has:  http://www.thesite.com/forums/index.php?http://www.thesite.com/gallery/index.php    .

Has anyone else had these problems or could test them?

Todd
« Last Edit: June 14, 2005, 09:36:02 pm by Nibbler »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Logged

the_todd

  • Contributor
  • Coppermine novice
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 42
    • JoomBla!
Re: Possible Bug: 1.4 CPG and Invision 2.0.4 bridging doesn't work.
« Reply #2 on: June 14, 2005, 10:17:26 am »

here we go;
Site: http://www.shutterpost.com
EDIT: REMOVED
Try that, its all just tacked together, so if need be I could give ftp access or admin (really have nothing to lose if you screw it up) via pm or what not if someone needs. I have been looking through the bridge files, but will probe deeper tommorow or the next day, I am very slow.
« Last Edit: June 29, 2005, 08:42:56 am by the_todd »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Possible Bug: 1.4 CPG and Invision 2.0.4 bridging doesn't work.
« Reply #3 on: June 14, 2005, 07:50:57 pm »

Sure, PM me your FTP and phpmyadmin details and I'll fix up the bridge file.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Possible Bug: 1.4 CPG and Invision 2.0.4 bridging doesn't work.
« Reply #4 on: June 14, 2005, 09:22:44 pm »

Commited fixes to password field name and session_extraction function to CVS.
Logged

the_todd

  • Contributor
  • Coppermine novice
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 42
    • JoomBla!
Re: Possible Bug: 1.4 CPG and Invision 2.0.4 bridging doesn't work.
« Reply #5 on: June 14, 2005, 09:32:55 pm »

Great Job Nibbler! Would have taken me hours to figure something out.

Regards,
Todd
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 21 queries.