Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: I get no Popuppic in my Galeries.  (Read 2746 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rlo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
I get no Popuppic in my Galeries.
« on: May 25, 2005, 09:10:33 am »

I have a problem with the popup picture here: http://galerien.focus83.de/displayimage.php?album=random&cat=10010&pos=-153
There is no function when i click the pic.
The statusbar shows me "javascript:;".
The Popupblocker is deactivated.

Can me anyone tell what i have to do?

Thanks

RLO
« Last Edit: May 25, 2005, 06:33:16 pm by TranzNDance »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: I get no Popuppic in my Galeries.
« Reply #1 on: May 25, 2005, 09:20:31 am »

You have over-edited your custom theme. Edit http://galerien.focus83.de/themes/focus/template.html, find
Code: [Select]
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html dir="{LANG_DIR}">

<head>
<link rel="stylesheet" href="themes/focus/style.css" />
<title>{TITLE}</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={CHARSET}" />
<meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />
</head>
{META}
<body>
and replace with
Code: [Select]
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html dir="{LANG_DIR}">
<head>
<title>{TITLE}</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={CHARSET}" />
<meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />
{META}
<link rel="stylesheet" href="themes/focus/style.css" />
<script type="text/javascript" src="scripts.js"></script>
</head>
<body>
Logged

rlo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: I get no Popuppic in my Galeries.
« Reply #2 on: May 25, 2005, 09:23:47 am »

Thats all?

Thank you, i will do that.

RLO
Logged

rlo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: I get no Popuppic in my Galeries.
« Reply #3 on: May 25, 2005, 09:51:30 am »

Thank you GauGAu,

Its running.

Greetings

RLO
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.013 seconds with 19 queries.