Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Bug Report for 1.4 phorum bridge (CVS Updated 05/21/05)  (Read 7060 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Guvner

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Bug Report for 1.4 phorum bridge (CVS Updated 05/21/05)
« on: May 22, 2005, 08:18:37 am »

Running CVS 1.4 last updated on 05/21/05 and I was going to report a [Groups] setting bug when phorum bridge is enabled but look like you got that fixed when I got the latest CVS but found a  different bug related to it ..  I was testing out personal album setting for groups and clicking on the [assigned album(s)] takes you to the Edit User managerment page on Phorum which I assume is not correct? ...

Right now when I was testing it logged in as a regular member I was offer to create as many personal albums as I want and I can't see to enforce the coppermine to  only limit 1 album per member so I assume that what this assigned albums button is for.




Another bug .. trying to log out or log in of Coppermine take you back to the phorum index.php page without logging you out or in of phorum or coppermine so I looked into the phorum.inc.php and changed

Code: [Select]
$this->redirect('/login.php?1');       to        $this->redirect('/login.php');
and change another one

Code: [Select]
$this->redirect('/login.php?1,logout=1');        to      $this->redirect('/login.php?,logout=1');

That fixes the login and logout issue with phorum bridge so far and working fine for me.




That all the bug I found so far, I will report back if I discover some more....
« Last Edit: July 09, 2005, 05:19:22 pm by TranzNDance »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Bug Report for 1.4 phorum bridge (CVS Updated 05/21/05)
« Reply #1 on: July 09, 2005, 03:15:33 pm »

Commited, thanks.
Logged

mirata

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Bug Report for 1.4 phorum bridge (CVS Updated 05/21/05)
« Reply #2 on: March 12, 2007, 11:33:33 pm »

Hello de logout option works fine to me but when I login from the galley it takes me to the forum index, not to the gallery index.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Bug Report for 1.4 phorum bridge (CVS Updated 05/21/05)
« Reply #3 on: March 13, 2007, 08:34:09 am »

This is not a support thread, but a bug report. Don't post unrelated stuff here, but start a thread of your own on the proper support board. Locking.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 19 queries.