Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Mistake site url in configuration in installation  (Read 4402 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jaycris76

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Mistake site url in configuration in installation
« on: May 20, 2005, 05:18:14 pm »

Warning: main(/user_list_info_box.inc): failed to open stream: No such file or directory in /web/htdocs/www.djcris.it/home/portal/modules/coppermine/themes/default/theme.php on line 25

Fatal error: main(): Failed opening required '/user_list_info_box.inc' (include_path='.:/php/lib/php/') in /web/htdocs/www.djcris.it/home/portal/modules/coppermine/themes/default/theme.php on line 25


the correct url is ...www.djcris.it/portal/modules...

i try to find the table & the record in Db but i don't found

what table & what record have to change???

ah.. i've updated from 1.1d to 1.2.2b
« Last Edit: May 20, 2005, 05:24:29 pm by jaycris76 »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Mistake site url in configuration in installation
« Reply #1 on: May 23, 2005, 08:37:57 am »

you appear to be using a nuke port (which goes unsupported). Read the stickies on the board I moved your posting to for details.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.