Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: phpbb bridging not working, fresh install  (Read 12112 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

donnoman

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1615
  • From donovanbray.com
    • Donovan Bray
Re: phpbb bridging not working, fresh install
« Reply #20 on: May 08, 2005, 10:38:22 pm »

I guess I'm going to have to rely on Casper.

Casper, when your admin problem with phpbb is taken care of would you mind testing the uploader code to see if it still causes a problem.

Thanks.

Nibbler, you can click here
« Last Edit: May 08, 2005, 10:44:25 pm by donnoman »
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Re: phpbb bridging not working, fresh install
« Reply #21 on: May 08, 2005, 10:47:10 pm »

Tommy,

all works fine now, with the one exception, which is when trying to view users from the gallery admin menu, which brings this error;

Quote
While executing query "SELECT user_id as user_id, username as user_name, user_email as user_email, user_regdate as user_regdate, user_lastvisit as user_lastvisit, user_active as user_active, COUNT(pid) as pic_count, ROUND(SUM(total_filesize)/1024) as disk_usage, group_name, group_quota FROM `clive_cpg`.phpbb_users AS u INNER JOIN devel_usergroups AS g ON u.group_id+100 = g.group_id LEFT JOIN devel_pictures AS p ON p.owner_id = u.user_id GROUP BY user_id ORDER BY user_regdate DESC LIMIT 0, 25;" on 0

mySQL error: Unknown column 'u.group_id' in 'on clause'
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

Nibbler

  • Guest
Re: phpbb bridging not working, fresh install
« Reply #22 on: May 08, 2005, 10:53:26 pm »

Comment out this line

Code: [Select]
function view_users() {}
in the bridge file. The users page should be redirecting still, I'll add user list support for phpbb shortly.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: phpbb bridging not working, fresh install
« Reply #23 on: May 08, 2005, 11:04:35 pm »

User list view enabled in phpbb.inc.php 1.40
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Re: phpbb bridging not working, fresh install
« Reply #24 on: May 08, 2005, 11:06:35 pm »

Yep, that did it. (1.39)

Donnoman, trying the original code now with the fixed bridge file still causes a db error,

Quote
While executing query "SELECT user_id as user_id FROM `clive_cpg`.phpbb_users WHERE group_id in (1)" on 0

mySQL error: Unknown column 'group_id' in 'where clause'

With the code commented out, it works fine.
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

donnoman

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1615
  • From donovanbray.com
    • Donovan Bray
Re: phpbb bridging not working, fresh install
« Reply #25 on: May 09, 2005, 12:07:15 am »

I finally see what Nibbler was saying.

Yes, I have to concur I don't see how we can get there from here without making changes to the bridge files for each forum that doesn't use a group_id field in the user table.

The only way I see to reliably implement the feature is to add functions for this specific purpose to the bridge files, it will have to wait until 1.5 or NG.

Leave it disabled.
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 19 queries.