Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: 1.4.1 BUG - Height of itermediate pics  (Read 5825 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

broomsy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
1.4.1 BUG - Height of itermediate pics
« on: April 28, 2005, 02:15:04 pm »

If you go here you will see http://www.windowservicesuk.co.uk/portfolio/displayimage.php?album=1&pos=15

My intermediate pics are not following the 200 that I put in for max width/height therefore they are breaking my template
« Last Edit: April 28, 2005, 03:45:17 pm by GauGau »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: 1.4.1 BUG - Height of itermediate pics
« Reply #1 on: April 28, 2005, 03:05:57 pm »

please post a screenshot of your config settings ("Files and thumbnails settings" section).
Logged

broomsy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: 1.4.1 BUG - Height of itermediate pics
« Reply #2 on: April 28, 2005, 03:21:45 pm »

No worries. I take it cos i had dimension max aspect it ruined it
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: 1.4.1 BUG - Height of itermediate pics
« Reply #3 on: April 28, 2005, 03:45:55 pm »

you should be extra carefull before shouting "bug"...
Logged

broomsy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: 1.4.1 BUG - Height of itermediate pics
« Reply #4 on: April 28, 2005, 04:03:01 pm »

Sorry about that. But whilst checking things didnt break my template I have actually found a bug. When you click the button to show the info the table does not appear at the correct width.
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Re: 1.4.1 BUG - Height of itermediate pics
« Reply #5 on: April 28, 2005, 04:22:28 pm »

This is entirely down to your customised theme being too narrow.
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

broomsy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: 1.4.1 BUG - Height of itermediate pics
« Reply #6 on: April 28, 2005, 04:53:48 pm »

Its 500 pixels wide. Wouldnt consider that too narrow. How do you turn the info button off then?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: 1.4.1 BUG - Height of itermediate pics
« Reply #7 on: April 29, 2005, 07:06:49 am »

1) only one issue per thread
2) no support for cpg1.4.x

Locking this thread now.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 18 queries.