Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Problem with uploading  (Read 6741 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dmitrif

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Problem with uploading
« on: April 10, 2005, 11:07:29 pm »

Hello,

I have a problem with uploading new photos. All permissions are OK, I have checked 5 times!!! When I'm trying to upload I get a message
<The file you have uploaded is not a valid image !>, but it's valid!!!

When I'm trying to batch add I get no result and a sign with NA letters.

Could you please help me with my problem?

With best regards, Dmf

P.S. My site is dmitrif.hut1.ru
phpinfo() is in dmitrif.hut1.ru/test3.php
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: Problem with uploading
« Reply #1 on: April 10, 2005, 11:35:19 pm »

What type of image are you trying to upload?  Do you get this message for every type of image?  If you are using ImageMagick, have you tried GD, or vice versa?

Historically, when this message is displayed, there is usually something wrong with the image (corruption).
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

dmitrif

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Problem with uploading
« Reply #2 on: April 10, 2005, 11:50:26 pm »

I have tried BMP and JPG images with differen sizes. I using GD version 2.0.28
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: Problem with uploading
« Reply #3 on: April 11, 2005, 12:33:09 am »

Well, Coppermine doesn't accept BMP images when using GD, because GD doesn't support BMP images.  Your JPG images must have something not quite right with them, which would cause that message.

Attach a couple of your JPG images (no larger than 50k each) to your next post.  I'll see if I can reproduce your problem on my test box.
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

dmitrif

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Problem with uploading
« Reply #4 on: April 11, 2005, 09:02:20 am »

Here is one of them
Logged

dmitrif

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Problem with uploading
« Reply #5 on: April 11, 2005, 09:02:59 am »

And another
Logged

dmitrif

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Problem with uploading
« Reply #6 on: April 11, 2005, 09:44:47 am »

I think it might be something wrong with GD installed. But how can I check it?
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: Problem with uploading
« Reply #7 on: April 11, 2005, 12:36:09 pm »

There isn't anything you can do to check GD.  You can tell your host about these issues, that's about it.

I had no trouble uploading those images to my test box.  I think this is related to your host - when I visited your site, at first I was logged in as you.  When I refreshed the page, I was an anonymous user.  You are also running 1.2.1, so I recommend upgrading to 1.3.2.
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

dmitrif

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Problem with uploading
« Reply #8 on: April 13, 2005, 11:14:48 am »

It seems like while uploading it changes an image (maybe some binary symbols in file). May it be problem with Apache?
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.036 seconds with 19 queries.