Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Buenas...un bache.  (Read 8857 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marckmaleo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Buenas...un bache.
« on: March 31, 2005, 06:10:08 pm »

Buen dia

Al intentar subir un archivo, aparece el siguiente mensaje:

Now you may upload your files using the upload boxes below. The size of files uploaded from your client to the server should not exceed 1024 KB each. ZIP files uploaded in the 'File Upload' and 'URI/URL Upload' sections will remain compressed.

When using the URI/URL upload section, please enter the path to the file like so: http://www.mysite.com/images/example.jpg

When you have completed the form, please click 'Continue'.

quiero traducirlo...en que php viene ???  lo busqué en upload.php pero no viene ahí....

Gracias.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Buenas...un bache.
« Reply #1 on: March 31, 2005, 11:26:45 pm »

hay una traducion en espanol tambien. Que version de coppermine tienes? Link?

Joachim
Logged

marckmaleo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Buenas...un bache.
« Reply #2 on: April 01, 2005, 03:11:34 am »

Gracias por contestar...

la galeria está en español...pero ese apartado y el mensaje que aparece despues de haber subido la imagen siguen apareciendoen ingles...

Mi galeria


Gracias
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Buenas...un bache.
« Reply #3 on: April 01, 2005, 07:24:33 am »

tienes razon: este parte de la traduccion esta en ingles. Necesitas la version màs ultima de lang/spanish.php. Busca la secion
Quote
// ------------------------------------------------------------------------- //
// File upload.php
// ------------------------------------------------------------------------- //
y traduce ell parte que es ingles. Añada lang/spanish.php (and please submit the translation here as well). Gracias.

Joachim
Logged

marckmaleo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Buenas...un bache.
« Reply #4 on: April 01, 2005, 05:19:22 pm »

Ok, ya arreglé el asunto.

Les servirá a ustedes el arreglo ???'   como lo envio. ???

Saludos y muchas gracias.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.