Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: New Button not displaying properly  (Read 2597 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dukhunter99

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 53
    • Fun Factor Photo Booth
New Button not displaying properly
« on: April 04, 2005, 04:22:49 am »

Hi Everyone,

A bit confused. I added a button to the main menu. The button was supposed to look like this
[edit GauGau]
Removed hotlinked image pointing to [i m g] http://www.simplemachines.org/community/index.php?action=dlattach;topic=11938.0;attach=4113;image;nothumb [/ i m g]
Attached it to posting instead.
[/edit]
             

It did not come out that way. You can see the button but with no text. What happened? What do I need to do to get the text to show up. You can see what I mean by visiting this link:
http://www.best-guns.com/photogallery/
 Thanks
« Last Edit: April 05, 2005, 08:57:07 am by GauGau »
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: New Button not displaying properly
« Reply #1 on: April 04, 2005, 04:49:37 am »

Make sure you uploaded the correct button. If you view the file directly, there is no text, unlike the other buttons.
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Re: New Button not displaying properly
« Reply #2 on: April 05, 2005, 01:30:48 am »

It may help if you post the actual code you added
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

dukhunter99

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 53
    • Fun Factor Photo Booth
Re: New Button not displaying properly
« Reply #3 on: April 05, 2005, 05:02:04 am »

Got it- Thanks
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.047 seconds with 20 queries.