Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Installing transmission theme  (Read 3237 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

adrianna

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Installing transmission theme
« on: April 02, 2005, 06:10:53 pm »

Hey guys I wonder if anyone can help.


I just installed the coppermine gallery for the first time, and I am suprised to say it works lol :o


all of the other themes work fine besides the transmission theme. I downloaded it seperatley and uploaded it in to the themes folder, and whenever I try to change to this theme I get the following message:



Fatal error: Call to undefined function: cpg_get_pending_approvals() in /home/www/adrianna/aristocatrescue.access-center.com/themes/transmission/theme.php on line 1128

then I have to reinstall everything again.

what am I doing wrong?

thanks

Adrianna :)
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Installing transmission theme
« Reply #1 on: April 02, 2005, 06:16:33 pm »

Did you happen to install the correct version to match what your gallery is?
Logged

adrianna

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Installing transmission theme
« Reply #2 on: April 02, 2005, 06:23:34 pm »

Thanks for pointing that out for us  :P


I am using 1.3 and its for 1.4 doh!


I will know for next time

thanks again


Adrianna
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Installing transmission theme
« Reply #3 on: April 02, 2005, 06:29:57 pm »

In the future, you do not need to reinstall everything if you have an issue with a theme. Add the following at the end of your gallery URL:
http://yourgallery.com/?theme=classic

That will switch to classic, which if unmodified, should work without problems.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.027 seconds with 19 queries.