Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Links not working.  (Read 3266 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

omeyas

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Links not working.
« on: April 03, 2005, 11:35:48 am »

A novice at this, so please bear with me! ??? I have trouble gettings links to work, it's as if they are out of sequence. I'm appearing in Google without any problem, the problem is the link given directs people to the wrong photograph. Any kind soul any ideas?
Many thanks.

http://frank.pembrokeshire.net/
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: Links not working.
« Reply #1 on: April 03, 2005, 06:20:52 pm »

If Google is caching most viewed, latest uploads, random images, etc, then it's working correctly - those are meta albums and they change all the time.  They are based on position, not picture id.  Without an example link I can't give you any more information.
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

omeyas

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Links not working.
« Reply #2 on: April 04, 2005, 12:26:16 pm »

(http://www.pbase.com/abwhitt/image/41633105/original.jpg)

This link from Google, for example, should be to the interior of a church, but it ends up as a skylark!  :)
I think you're correct about the latest uploads etc.  I have gotten rid of latest uploads, will I still have a problem? Will it happen in the main gallery.  If it is linked to a set position, and I upload more recent shots and move it along, will it also happen then?

Thanks
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Links not working.
« Reply #3 on: April 04, 2005, 12:39:36 pm »

All that link says is that you wish to see the 5th most recently uploaded file. That is going to change as you add/remove files. lastup is still available on your site by the 'Last uploads' link. Remember that google is not 'live' - you see sites in google as they were when they were crawled. If you click 'cached' then you will see the correct picture.
Logged

omeyas

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Links not working.
« Reply #4 on: April 04, 2005, 01:16:05 pm »

Thanks!  As a novice (not in years!) that is attempting to embrace this technology, I'm finding it hard going!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.024 seconds with 21 queries.