Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: My pics disappiered !?  (Read 2045 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pacimir

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 34
My pics disappiered !?
« on: March 30, 2005, 11:26:02 am »

You may see it here:
http://www.galeria.lukovit.com/index.php

This was the result when the database was restored from 24 ago. The users are here, but there are no pictures in their albums.

Please give me so solution of this problem, because there are many pics in my gallery and i dont want to become from the beggining  :-\\
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: My pics disappiered !?
« Reply #1 on: March 30, 2005, 12:00:44 pm »

Look in your database and check the [prefix]_pictures table was restored properly.
Logged

pacimir

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 34
Re: My pics disappiered !?
« Reply #2 on: March 30, 2005, 07:30:56 pm »

Everything with the prefix of pictures is OK.

I thing maybe the colum HITS is damaged, because I changed some things in it. Waht will happen if i delete it and to make it again?
The problem is that i dont know how to creat it :-[
I've phpMyAdmin with query window and if you can tel me how to creat this with it it'll be great :)

tablename: galeriapictures


Regards
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.035 seconds with 20 queries.