Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Some pics show up with firefox, but not IE ???  (Read 2653 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

geoi310

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Some pics show up with firefox, but not IE ???
« on: March 23, 2005, 08:10:19 am »

Hello, the following pics sometimes show up with IE, but always show up with Firefox...
Other pictures always work.

What do you think the problem is?

Examples of pics that sometimes show up in IE, but always show up in Firefox
http://www.mogihair.com/coppermine/displayimage.php?album=10&pos=1
http://www.mogihair.com/coppermine/displayimage.php?album=10&pos=14

This picture shows up all the time under either browser:
http://www.mogihair.com/coppermine/displayimage.php?album=10&pos=12

I can't see any difference in the source files, upload circumstances, or anything to set them apart.

Any ideas???

I want all pictures to show up with any browser of course.

Thanks
Logged

jpaffett

  • Contributor
  • Coppermine novice
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 38
    • Lesvosisland.com
Re: Some pics show up with firefox, but not IE ???
« Reply #1 on: March 23, 2005, 10:07:22 am »

Looks fine on Windows XP with IE6. Might be a browser cache problem?

Jeff
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.