Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Following directions not working for me...  (Read 2878 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

septillion

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Following directions not working for me...
« on: March 04, 2005, 07:03:21 am »

I followed the instructions at  /gallery/docs/#batch_add_pics  I FTPed a directory named 'people' with 64 Images that range in file size from 30K to 220K to the 'albums' directory as instructed and all I get is this  >:(:

Warning: imagejpeg(): Unable to open 'albums/rarebrick/thumb_030917THE_VIGNE_8297.jpg' for writing in /home/aliciabu/public_html/gallery/include/picmgmt.inc.php on line 218

Warning: chmod(): No such file or directory in /home/aliciabu/public_html/gallery/include/picmgmt.inc.php on line 224

Warning: getimagesize(albums/rarebrick/thumb_030917THE_VIGNE_8297.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/aliciabu/public_html/gallery/include/picmgmt.inc.php on line 226
Unable to create thumbnail or reduced size image.

What gives?  ??? Please Help.
« Last Edit: March 04, 2005, 07:35:22 am by TranzNDance »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Following directions not working for me...
« Reply #1 on: March 04, 2005, 07:10:09 am »

you have to do as suggested in the docs and CHMOD the albums folder (with all sub-folders and files it contains) to be writable for the script (i.e. 777 or 755, depending on your server config)

Joachim
Logged

septillion

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Following directions not working for me...
« Reply #2 on: March 04, 2005, 07:15:47 am »

I did have my permissions set to 755  :-\\ so I changed the permisions to 777 and it worked fine.  :D  Thanks
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.025 seconds with 19 queries.