Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Weird display of images in search  (Read 4920 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mboesen

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 104
    • Boesen Photography & Design
Weird display of images in search
« on: March 01, 2005, 08:52:55 am »

Hi there

I am having a problem (and I have tried to search for it, but can't seem to find it in the forum), when I do a search, then the result comes up displaying the images far apart so it look like nothing have been found.

Try to go to http://www.stockit.dk/cmfoto/index.php and do a search on Roskilde or Zulu. I guess I can leave the correct link including one of the searches

http://www.stockit.dk/cmfoto/thumbnails.php?album=search&type=full&search=roskilde

I guess it has to do with the titles, but normally there is no problem in the thumbnail section. Do I need to fix something in the config?

Thanks for your time and for this great product!
« Last Edit: March 01, 2005, 10:17:12 am by GauGau »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Weird display of images in search
« Reply #1 on: March 01, 2005, 09:00:25 am »

not sure what you mean, the search works as expected for me. Please elaborate.

Joachim
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Weird display of images in search
« Reply #2 on: March 01, 2005, 09:00:40 am »

It looked fine for me. It was using classic theme. Are you using a different theme? Also, try viewing when logged out. I've seen layout strangeness when logged in as admin, and a page reload resolves it.
Logged

mboesen

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 104
    • Boesen Photography & Design
Re: Weird display of images in search
« Reply #3 on: March 01, 2005, 09:07:08 am »

That is stange. I tried to log out and refresh the screen and this is what I get on each search - It might be that my work computer is too old - who knows, but as long as others don't get the same problem.

Logged

mboesen

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 104
    • Boesen Photography & Design
Re: Weird display of images in search
« Reply #4 on: March 01, 2005, 09:08:29 am »

As you can see I have to scroll to the right to view the images, which I guess is not suppose to be right?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Weird display of images in search
« Reply #5 on: March 01, 2005, 09:21:05 am »

actually the screenshots you attached are a bit too small to actually see something. Try a force-refresh of your browser ([Ctrl] - [F5]) and see if it goes away then.

Joachim
Logged

mboesen

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 104
    • Boesen Photography & Design
Re: Weird display of images in search
« Reply #6 on: March 01, 2005, 09:26:14 am »

Here is another screen shot. Refresh didin't do it. I was hoping that all four images would be shown on the screen at the same time as when I enter the album normally.



Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Weird display of images in search
« Reply #7 on: March 01, 2005, 09:41:16 am »

Seems to be browser-specific. When opening in IE, I see what you see. I only looked in Firefox earlier.

Did you customize the theme?
Logged

mboesen

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 104
    • Boesen Photography & Design
Re: Weird display of images in search
« Reply #8 on: March 01, 2005, 09:43:47 am »

Nope, Haven'r dared to do that yet  ;)

Maybe I should just turn off the descriptions if that is possible, but it is just a shame.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Weird display of images in search
« Reply #9 on: March 01, 2005, 09:48:33 am »

I suggest you disable debug_mode for a start, this should fix it...

Joachim
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Weird display of images in search
« Reply #10 on: March 01, 2005, 09:52:12 am »

Yes, it does appear to be an issue with how IE handles long lines in the debug output. Basically, instead of a horizontal scrollbar, it just makes the debug frame as wide as the longest line.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Weird display of images in search
« Reply #11 on: March 01, 2005, 09:54:16 am »

yes, another gift from Redmond in their long tradition of not respecting css formatting.

Joachim
Logged

mboesen

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 104
    • Boesen Photography & Design
Re: Weird display of images in search
« Reply #12 on: March 01, 2005, 10:06:46 am »

You are right - works now!

Thank you so much!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.