Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Weird display of images in search  (Read 4921 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mboesen

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 104
    • Boesen Photography & Design
Weird display of images in search
« on: March 01, 2005, 08:52:55 am »

Hi there

I am having a problem (and I have tried to search for it, but can't seem to find it in the forum), when I do a search, then the result comes up displaying the images far apart so it look like nothing have been found.

Try to go to http://www.stockit.dk/cmfoto/index.php and do a search on Roskilde or Zulu. I guess I can leave the correct link including one of the searches

http://www.stockit.dk/cmfoto/thumbnails.php?album=search&type=full&search=roskilde

I guess it has to do with the titles, but normally there is no problem in the thumbnail section. Do I need to fix something in the config?

Thanks for your time and for this great product!
« Last Edit: March 01, 2005, 10:17:12 am by GauGau »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Weird display of images in search
« Reply #1 on: March 01, 2005, 09:00:25 am »

not sure what you mean, the search works as expected for me. Please elaborate.

Joachim
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Weird display of images in search
« Reply #2 on: March 01, 2005, 09:00:40 am »

It looked fine for me. It was using classic theme. Are you using a different theme? Also, try viewing when logged out. I've seen layout strangeness when logged in as admin, and a page reload resolves it.
Logged

mboesen

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 104
    • Boesen Photography & Design
Re: Weird display of images in search
« Reply #3 on: March 01, 2005, 09:07:08 am »

That is stange. I tried to log out and refresh the screen and this is what I get on each search - It might be that my work computer is too old - who knows, but as long as others don't get the same problem.

Logged

mboesen

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 104
    • Boesen Photography & Design
Re: Weird display of images in search
« Reply #4 on: March 01, 2005, 09:08:29 am »

As you can see I have to scroll to the right to view the images, which I guess is not suppose to be right?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Weird display of images in search
« Reply #5 on: March 01, 2005, 09:21:05 am »

actually the screenshots you attached are a bit too small to actually see something. Try a force-refresh of your browser ([Ctrl] - [F5]) and see if it goes away then.

Joachim
Logged

mboesen

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 104
    • Boesen Photography & Design
Re: Weird display of images in search
« Reply #6 on: March 01, 2005, 09:26:14 am »

Here is another screen shot. Refresh didin't do it. I was hoping that all four images would be shown on the screen at the same time as when I enter the album normally.



Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Weird display of images in search
« Reply #7 on: March 01, 2005, 09:41:16 am »

Seems to be browser-specific. When opening in IE, I see what you see. I only looked in Firefox earlier.

Did you customize the theme?
Logged

mboesen

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 104
    • Boesen Photography & Design
Re: Weird display of images in search
« Reply #8 on: March 01, 2005, 09:43:47 am »

Nope, Haven'r dared to do that yet  ;)

Maybe I should just turn off the descriptions if that is possible, but it is just a shame.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Weird display of images in search
« Reply #9 on: March 01, 2005, 09:48:33 am »

I suggest you disable debug_mode for a start, this should fix it...

Joachim
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Weird display of images in search
« Reply #10 on: March 01, 2005, 09:52:12 am »

Yes, it does appear to be an issue with how IE handles long lines in the debug output. Basically, instead of a horizontal scrollbar, it just makes the debug frame as wide as the longest line.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Weird display of images in search
« Reply #11 on: March 01, 2005, 09:54:16 am »

yes, another gift from Redmond in their long tradition of not respecting css formatting.

Joachim
Logged

mboesen

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 104
    • Boesen Photography & Design
Re: Weird display of images in search
« Reply #12 on: March 01, 2005, 10:06:46 am »

You are right - works now!

Thank you so much!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 19 queries.