Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Moved Gallery to New Server and now I encounter uploald delays. Why?  (Read 2305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

clubben

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2

Greetings,

I recently changed servers and had to move the entire gallery folder to the new server. The entire transfer was perfect but there are two things that concern me. One is that I use the "-" character in all the gallery descriptions but on the new server they were changed to " ? ?" why is this?

The other problem I encountered was that the upload time is longer than normal. It's not a server issue so how or what is causing the upload time to be longer than normal. It takes are 10-30 seconds to upload 1 image. this is not normal.

Please respond to me as I really need to get this gallery fixed ASAP.

Clubben
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Moved Gallery to New Server and now I encounter uploald delays. Why?
« Reply #1 on: February 15, 2005, 06:22:04 am »

Post a link and test user account (non-admin) with upload privileges.

Joachim
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 21 queries.