Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [SOLVED] Albums have disappeared  (Read 8607 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

matteast

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22
[SOLVED] Albums have disappeared
« on: November 09, 2003, 09:54:47 am »

Currently i can upload pictures to my Albums - however when i try to see them all i see is red crosses.

The properties on the pictures seem to be pointing to the right spot on my server.

I have downloaded the images from the server - and they are all viewable...

whats the problem???


Matt E
Logged

matteast

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22
Albums have disappeared
« Reply #1 on: November 09, 2003, 02:39:45 pm »

I have uploaded 3 albums to my coppermine gallery - and when i click on the link to go to them they are no longer there.

I know the pictures are still there - but the links to the albums have disappeared.

here is my url:

http://www.redcordialdesigns.com/PHP/html/modules.php?name=Coppermine&cat=1


PLEASE HELP!!!


Matt E
Logged

DJMaze

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 831
    • Dragonfly CMS
[SOLVED] Albums have disappeared
« Reply #2 on: November 09, 2003, 05:29:56 pm »

i see that you have 2 albums, but i can't see them.

turn on debug mode
Logged
There are 2 kinds of users in this world: satisfied and complainers.
Why do we never hear something from the satisfied users?
http://coppermine-gallery.net/forum/index.php?topic=24315.0

matteast

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22
[SOLVED] Albums have disappeared
« Reply #3 on: November 10, 2003, 12:50:02 am »

i took one album off to see if i could get it to work again.

I have now turned debug mode on for you...

What should i look for???


Matt E
Logged

DJMaze

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 831
    • Dragonfly CMS
[SOLVED] Albums have disappeared
« Reply #4 on: November 10, 2003, 04:21:09 am »

When i click on the image of your url i don't see the albums the user "matte" has, are they private ?

Copy all your debug mode of the error page and paste it here....
Logged
There are 2 kinds of users in this world: satisfied and complainers.
Why do we never hear something from the satisfied users?
http://coppermine-gallery.net/forum/index.php?topic=24315.0

matteast

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22
[SOLVED] Albums have disappeared
« Reply #5 on: November 10, 2003, 06:34:53 am »

the album isnt private - anyone should eb able to view it - i cant even see it as the administrator.

Here are my debug details - this is after i have clicked on the user with 2 albums.

Debug info Integretion vars
Selected Nuke Theme: Kaput
Nuke Version: 6.9
Module path modules/Coppermine
Nukelink modules.php?name=Coppermine
Coppermine Theme: default
$_SERVER vars
DOCUMENT_ROOT: /usr/local/psa/home/vhosts/redcordialdesigns.com/httpdocs
HTTP_ACCEPT_LANGUAGE: en-au
HTTP_USER_AGENT: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; Q312461; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322)
SCRIPT_FILENAME: /usr/local/psa/home/vhosts/redcordialdesigns.com/httpdocs/PHP/html/modules.php
PHP_SELF: /PHP/html/modules.php
CPG Config
TABLE_PICTURES cpg_pictures
TABLE_ALBUMS cpg_albums
TABLE_COMMENTS cpg_comments
TABLE_CATEGORIES cpg_categories
TABLE_CONFIG cpg_config
TABLE_USERGROUPS cpg_usergroups
TABLE_VOTES cpg_votes
TABLE_USERS nuke_users
allow_private_albums 1
Site url (ecards_more_pic_target) http://www.redcordialdesigns.com/PHP/html/
fullpath modules/Coppermine/albums/
ALBUM_SET AND aid IN (2,3)  
FORBIDDEN_SET  
Queries
GET Array
(
    [name] => Coppermine
    [cat] => 10002
)

 
POST Array
(
)

 
Page generated in 0.066 seconds - 9 queries in 0.007 seconds - Album set : AND aid IN (2,3)  
   
   


   
  Advanced debug mode PHP version: 4.3.4


mySQL version: 4.0.16-globat

--------------------------------------------------------------------------------

Image Lib(s)
gd
GD Support  enabled  
GD Version  2.0 or higher  
FreeType Support  enabled  
FreeType Linkage  with freetype  
GIF Read Support  enabled  
GIF Create Support  enabled  
JPG Support  enabled  
PNG Support  enabled  
WBMP Support  enabled  
 
Server restrictions (safe mode)?
Directive Local Value Master Value
safe_mode Off Off
safe_mode_exec_dir no value no value
safe_mode_gid Off Off
safe_mode_include_dir no value no value
safe_mode_exec_dir no value no value
sql.safe_mode Off Off
disable_functions no value no value
file_uploads On On
include_path .:/usr/local/lib/php .:/usr/local/lib/php
open_basedir no value no value

email
Directive Local Value Master Value
sendmail_from me@localhost.com me@localhost.com
sendmail_path /usr/sbin/sendmail -t -i  /usr/sbin/sendmail -t -i  
SMTP localhost localhost
smtp_port 25 25

Size and Time
Directive Local Value Master Value
max_execution_time 30 30
max_input_time 60 60
upload_max_filesize 8M 8M
post_max_size 8M 8M
Logged

gtroll

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 618
    • CPG-Nuke
no non "user galleries"
« Reply #6 on: November 10, 2003, 07:51:17 am »

Do you have any galleries other than your user gallery? Please create a regular ablum or category with a picture  posted inside via the admin menu versus the user menu. This Unexpected Behavior maybe related to the fact you have no non "user galleries"

matteast

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22
[SOLVED] Albums have disappeared
« Reply #7 on: November 10, 2003, 01:07:08 pm »

ok i will try to do that.

however when i go to create a new category i get an error.

"Sorry, such file doesn't exist..."

what am i missing???

Matt E
Logged

matteast

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22
[SOLVED] Albums have disappeared
« Reply #8 on: November 10, 2003, 01:15:31 pm »

and i also i forgot to mention is that i used to be able to see those albums normally - but then they all of a sudden dissapeared.

Matt E
Logged

matteast

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22
[SOLVED] Albums have disappeared
« Reply #9 on: November 10, 2003, 02:55:36 pm »

I have done what you have suggested (but still cannot vreate new categories)

So i added one album called TEST in "No Category" but could not add pictures to it. In ADMIN mode

I then created another album called TEST2 in "My Gallery" i was able to add 3 pictures to this.

Now when i go to the main page all i get is user albums - and it says they have 3 (when they still have 2) but cant see TEST2 album.

Matt E
Logged

eolica

  • Translator
  • Coppermine frequent poster
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 100
    • http://www.ilvaldinoto.net
[SOLVED] Albums have disappeared
« Reply #10 on: November 10, 2003, 11:35:49 pm »

And I know you have pictures in the albums: they can be seen from the "last uploads" meta-album!
Logged
Sesto Avolio

gtroll

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 618
    • CPG-Nuke
[SOLVED] Albums have disappeared
« Reply #11 on: November 11, 2003, 01:28:13 am »

I notice you are using the multiple install option by calling the folder Coppermine vs coppermine. can you change the foldername to coppermine and see if the problem persist. You will have to disable in nuke change the name refresh the module page and enable the "new" module. This probably  not the problem but I'd like to eliminate that possibility.

matteast

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22
[SOLVED] Albums have disappeared
« Reply #12 on: November 11, 2003, 03:49:03 am »

You are awesome - an absolute genious...

Thankyou GTROLL - that has seemed to fix most of my problems.

MAttE
Logged

gtroll

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 618
    • CPG-Nuke
[SOLVED] Albums have disappeared
« Reply #13 on: November 11, 2003, 07:13:05 am »

What server do you have? Apache on UNIX? Windows?
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.024 seconds with 19 queries.