Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Will I get to upload again in coppermine?  (Read 5970 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Testify

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Will I get to upload again in coppermine?
« on: January 13, 2005, 03:36:33 am »

Hey, I am having that problem where my memory is exceeded over 8mb.  I contacted my server admin and they won't bump it up since it's shared hosting.  Does that mean I can neve upload anymore? or 24 hours? or a month? How does that work?

Thanks
« Last Edit: January 15, 2005, 07:10:16 am by Testify »
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Will I get to upload again?
« Reply #1 on: January 13, 2005, 03:37:31 am »

You need to upload smaller files, or few files at a time.
Logged

Testify

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Will I get to upload again?
« Reply #2 on: January 13, 2005, 04:08:28 am »

i cant get much smaller then 30 kb from a digital camera .. thats's on 640*480 resolution.  even if I put just 1 picture in a folder and batch add it it wont show it.  I have to do them 1 by 1 in the Upload Pictures section.  That's brutal.  there's no way ever I can batch add anymore without my server admin helpin me out?
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Will I get to upload again?
« Reply #3 on: January 13, 2005, 05:04:40 am »

What "won't show" in batch add? Are you uploading into userpics folder?

You could resize images before uploading.
Logged

Testify

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Will I get to upload again?
« Reply #4 on: January 13, 2005, 05:18:28 am »

The pictures wont show up to be sleected.  Resize?? how much smaller can i go then 640*480 at 30kb max.  No they are in a seperate folder CHMOD to 777.  I'm not a noob.  I've been using coppermine for a long time.  Im at 600 pics and i can't upload anymore? That aint right.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Will I get to upload again?
« Reply #5 on: January 13, 2005, 09:58:46 am »

post a link and test user account (non-admin) with upload privileges, so we can test http uploads.

Joachim
Logged

Testify

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Will I get to upload again?
« Reply #6 on: January 13, 2005, 09:50:30 pm »

http://www.the-good-times.com

Login with user test and password tested.  Then direct yourself to the gallery.  I created a folder called test for you to upload to.  It lets you upload to it. 
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Will I get to upload again?
« Reply #7 on: January 14, 2005, 07:50:42 am »

You're using the nuke port of coppermine. There's no support for it here. Moving your thread to the deprecated nuke support board. Read the stickies there.

Joachim
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 19 queries.