Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Trouble with disabling picture information  (Read 7417 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Faeriecrack

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Trouble with disabling picture information
« on: January 19, 2005, 04:44:24 pm »

I'm attempting to disable picture information permanently.

I've read all the previous posts and I've followed the directions.

I've gone into Config and set my File Information Visibility Default to 'No'

I'm using the Kubrick theme that I've modified to fit my site.

I've commented out the offending code, including the  'detail' link and the 'comments' link.

It all looks right when I view it (both as an admin and a user, in Firefox and IE), yet when I scroll down, all the File Information appears below my image. I've even attempted to delete cache in both browsers and it still shows up.

Here's the code (it looks a bit messy because I only wanted some of the links commented out)

Code: [Select]
<p class="postmetadata graybox">
<small>
You are currently viewing {PIC_POS}.  <!-- You can  review additional <a href="javascript:;" onClick="blocking('picinfo','yes', 'block'); return false;" title="{PIC_INFO_TITLE}">details</a> about this photo, --> Watch a <a href="{SLIDESHOW_TGT}" title="{SLIDESHOW_TITLE}">slideshow </a>of all photos in <a href="{THUMB_TGT}" title="{THUMB_TITLE}">this album</a>, or send an <a href="{ECARD_TGT}" title="{ECARD_TITLE}">eCard</a>  of this photo. <!-- , or you can <a href="#respond">leave comments</a> about this photo. -->
</small>
</p>


Here's a link to my site so you can see what's going on:
http://www.alexisfeldmandesign.com/gallery/displayimage.php?album=5&pos=3

Any help would be greatly appreciated.

Thanks in advance!
Logged

jmc

  • Contributor
  • Coppermine regular visitor
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 92
    • http://www.hartlepoolcameraclub.co.uk
Re: Trouble with disabling picture information
« Reply #1 on: January 19, 2005, 05:42:28 pm »

Hi!
To completely remove the picinfo stuff, comment it out in the english.php language file (in the displayimage.php section). The url info can also be removed by commenting out the relevant section in displayimage.php itself.
HTH! ;D
John Mc
Logged
I'm trying hard... at least!

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Re: Trouble with disabling picture information
« Reply #2 on: January 21, 2005, 11:17:59 am »

and of course, you could just remove the link from the image navigation bar, and with it set to not display in config, visitors won't be able to see it.
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

Armstrong

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 20
Re: Trouble with disabling picture information
« Reply #3 on: June 28, 2005, 10:40:45 pm »

Hey everyone,

I too am trying to remove the Picture Information from my kubrick theme. I have searched this board from top to bottom and found many variations to the solution, however none that work when I try it. I've tried commenting out what i think is the information section in the DisplayImage.php page, however every time i test it there is an error. Is there any chance someone could show the exact text that i need to comment out for this to work?

Thanks very much for your help in advance.
-Armstrong

Coppermine Version 1.3.X
Logged

Armstrong

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 20
Re: Trouble with disabling picture information
« Reply #4 on: July 06, 2005, 02:09:18 pm »

Could anyone please help me with this issue. Either if you've fixed it or know how to. Thank you
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Trouble with disabling picture information
« Reply #5 on: July 07, 2005, 10:57:45 am »

edit themes/kubrick/theme.php, find
Code: [Select]
You are currently viewing {PIC_POS}.  You can review additional <a href="javascript:;" onClick="blocking('picinfo','yes', 'block'); return false;" title="{PIC_INFO_TITLE}">details</a> about this photo, enjoy a <a href="{SLIDESHOW_TGT}" title="{SLIDESHOW_TITLE}">slideshow </a>of all photos in <a href="{THUMB_TGT}" title="{THUMB_TITLE}">this album</a>, send an <a href="{ECARD_TGT}" title="{ECARD_TITLE}">eCard</a> to someone based on this photo, or you can <a href="#respond">leave comments</a> about this photo.and replace with
Code: [Select]
You are currently viewing {PIC_POS}.  You can <!--review additional <a href="javascript:;" onClick="blocking('picinfo','yes', 'block'); return false;" title="{PIC_INFO_TITLE}">details</a> about this photo,--> enjoy a <a href="{SLIDESHOW_TGT}" title="{SLIDESHOW_TITLE}">slideshow </a>of all photos in <a href="{THUMB_TGT}" title="{THUMB_TITLE}">this album</a>, send an <a href="{ECARD_TGT}" title="{ECARD_TITLE}">eCard</a> to someone based on this photo, or you can <a href="#respond">leave comments</a> about this photo.
Logged

Armstrong

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 20
Re: Trouble with disabling picture information
« Reply #6 on: July 15, 2005, 02:23:44 pm »

First off, thank you for the reply.

however, upon changing the code you gave me, it results with this error message:

Quote
Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/.waldorf/fripo1/website.com/Coppermine/themes/kubrick/theme.php on line 751

any suggestions on this?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Trouble with disabling picture information
« Reply #7 on: July 16, 2005, 11:28:35 am »

what's line 751 for you?
Attach your version of theme.php to your reply (using "Additional options"). Rename it to theme.php.txt before attaching it.
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: Trouble with disabling picture information
« Reply #8 on: July 16, 2005, 02:36:28 pm »

Instead of commenting the code, just remove it.

Code: [Select]
You are currently viewing {PIC_POS}.  You can enjoy a <a href="{SLIDESHOW_TGT}" title="{SLIDESHOW_TITLE}">slideshow </a>of all photos in <a href="{THUMB_TGT}" title="{THUMB_TITLE}">this album</a>, send an <a href="{ECARD_TGT}" title="{ECARD_TITLE}">eCard</a> to someone based on this photo, or you can <a href="#respond">leave comments</a> about this photo.
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

Armstrong

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 20
Re: Trouble with disabling picture information
« Reply #9 on: July 18, 2005, 05:40:44 pm »

I have attached Theme.php.txt

For quick reference: Line 751 just includes "<head>"

please let me know your thoughts. I will also try removing the text suggested by kegobeer
Logged

Armstrong

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 20
Re: Trouble with disabling picture information
« Reply #10 on: July 29, 2005, 03:10:42 pm »

Any ideas on this topic?

Thanks
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Trouble with disabling picture information
« Reply #11 on: July 30, 2005, 07:35:46 am »

did you try kegobeer's suggestion? What was the result?
Logged

Armstrong

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 20
Re: Trouble with disabling picture information
« Reply #12 on: August 18, 2005, 04:23:52 pm »

Hey,

Sorry for the delay. I believe I attempted that suggestion and received an error...however i was going to try it again to see what happens but i am unsure which file to delete that out from.

Any idea from the file i posted?

still stumped

Thanks,
Armstrong
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Trouble with disabling picture information
« Reply #13 on: August 18, 2005, 04:58:59 pm »

yeah, that bug drove me nuts too... but easy to find when you check the generated html and trce it back

in theme.php find
Code: [Select]
         echo "<div id=\"picinfo\" style=\"display: $picinfo;\">\n";
         $picinfo = isset($HTTP_COOKIE_VARS['picinfo']) ? $HTTP_COOKIE_VARS['picinfo'] : ($CONFIG['display_pic_info'] ? 'block' : 'none');

and just switch the lines (line 2 should become 1)

Armstrong

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 20
Re: Trouble with disabling picture information
« Reply #14 on: August 18, 2005, 08:26:33 pm »

Wow...I had tried that a million times, but this time it worked.

Thanks everyone for your help...this issue has been solved

-Armstrong
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Trouble with disabling picture information
« Reply #15 on: August 19, 2005, 06:40:23 am »

yeah, that bug drove me nuts too...
I don't understand: in what theme (and what version of coppermine) is the order of those two lines reversed? Is this an actual bug you discovered?
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Trouble with disabling picture information
« Reply #16 on: August 19, 2005, 08:44:41 am »

that's a bug in the Kubrick theme. I know there are some more but don't remember exactly where. Mainly lil html problems
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.101 seconds with 20 queries.