Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Move coppermine  (Read 4505 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

danRyan

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 35
Move coppermine
« on: January 19, 2005, 08:31:20 am »

If I want to move my coppermine to another server, what should I backup? and how to move the pictures to new server?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Move coppermine
« Reply #1 on: January 19, 2005, 08:34:03 am »

please do a search on the forum, this has been asked before frequently and is addressed on the FAQ page as well. Instead of rapidly posting questions all over the forum, I would suggest you take each step one by one and resolve the threads you started before asking new questions.

Joachim
Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: Move coppermine
« Reply #2 on: January 19, 2005, 03:54:42 pm »

Do as GauGau suggests.

A few small pointers:
- backup your mysql database
- import the database information into your new database
- upload all pictures to the new server, keeping the directory structure you had on the old one intact

Good luck.
Logged

danRyan

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 35
Re: Move coppermine
« Reply #3 on: January 19, 2005, 05:03:51 pm »

Thank you for help. Actually, I read the notes b4 I asked. It's bcoz I have problem after move, so I would double confirm the procedure. Anyway, thanks for help again.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Move coppermine
« Reply #4 on: January 19, 2005, 07:27:13 pm »

if you're actually looking for support, you should post on the support  board that corresponds to your coppermine version. The "general discussion" is not the place to ask for help (the description says so as well).
Imo you did too many things at once: upgrading your coppermine version, moving to another server and applying mods at the same time is not a good idea imo.

Joachim
Logged

danRyan

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 35
Re: Move coppermine
« Reply #5 on: January 20, 2005, 09:18:09 am »

Sorry for wrong post. I missed the notice.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.026 seconds with 20 queries.