Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Photoalbum  (Read 3292 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

~*Handbabey*~

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 14
    • My website
Photoalbum
« on: December 10, 2004, 05:08:18 pm »

What do I have to do for making a coppermine photoalbum?
 ???
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Re: Photoalbum
« Reply #1 on: December 10, 2004, 05:19:19 pm »

First, look in the documentation and check your website has the required minimum php, mysql and GD or Imagemagick.  Most sites now do.

Then download the latest stable version(1.3.2) from the downloads section.  Unzip it, and read the docs, as all the instructions are in there.

It may seem a bit daunting if you have not done this sort of install before, but it is very easy.  Good luck.
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

~*Handbabey*~

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 14
    • My website
Re: Photoalbum
« Reply #2 on: December 10, 2004, 05:24:31 pm »

ok, thanks.
but can I have another domain for the album?
wich mirror do you recomend?
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Re: Photoalbum
« Reply #3 on: December 10, 2004, 06:16:53 pm »

Hi again,

Your domain set up is down to you and your host.  Many have their gallery as a sub-domain.

You should use the nearest mirror to you.  For you in Norway, this would probably be the Duesseldorf mirror, although you could also use Paris, Dublin or Kent.
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.