Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Tempate error?!?!  (Read 3621 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MissKalunji

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Tempate error?!?!
« on: November 01, 2003, 04:21:07 pm »

Template error
Failed to find block 'uname_input'(#(<!-- BEGIN uname_input -->)(.*?)(<!-- END uname_input -->)#s) in :

        <tr>
                <td ><b>{ADD_YOUR_COMMENT}</b></td>
        </tr>
        <tr>
                <form method="post" name="post" action="modules.php?name=coppermine&file=db_input">
                <td colspan="3">
                        <table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
                                <input type="hidden" name="event" value="comment">
                                <input type="hidden" name="pid" value="{PIC_ID}">
<!-- BEGIN username_input -->
                                <td >
                                        <input type="text" name="msg_author" size="10" maxlength="20" value={username}>
                                </td>
<!-- END username_input -->
<!-- BEGIN input_box_smilies -->
                                <td width="100%" >
                                <input type="text" id="message" name="msg_body" onselect="storeCaret_post(this);" onclick="storeCaret_post(this);" onkeyup="storeCaret_post(this);" maxlength="{MAX_COM_LENGTH}" style="width: 100%;">                                        <!-- END input_box_smilies -->

                                </td>
                                <td >
                                <input type="submit" name="submit" value="{OK}">
                                </td>
                        </table>
                </td>
                </form>
        </tr>
<!-- BEGIN smilies -->
        <tr>
                <td width="100%" >
                        {SMILIES}
                </td>
        </tr>
<!-- END smilies -->



What can i do about it :( the default template works but not the nuke one...how can i fix it??
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 18 queries.