Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Down

Author Topic: Wind buttons for film_strip in displayimage.php  (Read 66928 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: Wind buttons for film_strip in displayimage.php
« Reply #80 on: February 24, 2005, 02:38:28 pm »

Actually, this should get moved anyway because there's actual code here and not just ideas.
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

freesouljah

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 116
  • Can you feel the Love?
    • freesouljah.com
Re: Wind buttons for film_strip in displayimage.php
« Reply #81 on: January 17, 2006, 03:40:24 pm »

is this still being developed? because I tried to implement it with 1.4.3 and am stuck... I did all the changes that I could find throughout the post and have " {PREV_BUTTONS} {NEXT_BUTTONS}" in the filmstrip instead of the actual buttons:

http://www.staticfiends.com/photos/displayimage-65-11.html
« Last Edit: January 17, 2006, 04:21:32 pm by freesouljah »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Wind buttons for film_strip in displayimage.php
« Reply #82 on: January 17, 2006, 11:53:30 pm »

Actually, this should get moved anyway because there's actual code here and not just ideas.
Agreed, but the thread is cluttered and therefor hardly usable for newbies. Imo there should be a summary thread that holds the code and is being published in the mods board, while this one gets locked, with a link posted that points to the mod thread.
Logged

freesouljah

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 116
  • Can you feel the Love?
    • freesouljah.com
Re: Wind buttons for film_strip in displayimage.php
« Reply #83 on: January 20, 2006, 12:25:22 pm »

that would be very cool if one of the devs could do it, so we know it works....because when I attempted myself I must have missed something (as stated in the post above)...

freesouljah

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 116
  • Can you feel the Love?
    • freesouljah.com
Re: Wind buttons for film_strip in displayimage.php
« Reply #84 on: January 31, 2006, 12:18:54 pm »

I figured out what I was doing wrong...  8)

make sure that you take the // off of the line in themes.inc.php:

Code: [Select]
//need to display the prev buttons?
//if ( $r != -1 || $fr != -1 ){

to

Code: [Select]
//need to display the prev buttons?
if ( $r != -1 || $fr != -1 ){


this mod is too sweet...too sweet...if you want to see how I put it to use, check it out @ http://www.staticfiends.com/photos/displayimage-20-0.html
« Last Edit: January 31, 2006, 03:24:37 pm by freesouljah »
Logged

sjordan

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 52
Re: Wind buttons for film_strip in displayimage.php
« Reply #85 on: June 07, 2006, 10:19:28 pm »

Hello,

Wondering about the status of this 'wind' for the flimstrip ...

Throughout reading this thread, Dev Member Thu speaks of getting this into the next release. At the time of the hack provided, the CPG version was 1.4.1, now as of this writing, the current version is 1.4.7

Also, in looking at examples of the feature in use, I visited Thu's site for inspiration and notice that she is not (no longer) using the hack. Curious, were there problems with it and it's continued adoption?

Thank you in advance.
« Last Edit: June 07, 2006, 10:41:39 pm by sjordan »
Logged

Paver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1608
  • Paul Van Rompay
Re: Wind buttons for film_strip in displayimage.php
« Reply #86 on: June 07, 2006, 10:36:20 pm »

When a dev team member says "next release", he/she means 1.5.

No new features will be incorporated in the 1.4.x series.  Only bug fixes.
Logged

sjordan

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 52
Re: Wind buttons for film_strip in displayimage.php
« Reply #87 on: June 07, 2006, 10:40:12 pm »

thank you for the clarification.
Logged

Paver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1608
  • Paul Van Rompay
Re: Wind buttons for film_strip in displayimage.php
« Reply #88 on: June 07, 2006, 10:45:18 pm »

You can download the working copy of the 1.5 code by using SVN and grabbing the "devel" branch.

I haven't looked to see if this code has been incorporated yet.  It's on the "to-do" list for 1.5 (on the dev-only board), and it hasn't been crossed off, so I'm thinking "no".
Logged

sjordan

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 52
Re: Wind buttons for film_strip in displayimage.php
« Reply #89 on: June 07, 2006, 10:49:38 pm »

Thank you very much. It is appreciated.
Logged

xx-07

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 23
Re: Wind buttons for film_strip in displayimage.php
« Reply #90 on: August 18, 2006, 04:52:52 am »

kudos - nice mod!

very easy to install!

worked first try!

:)

xx-07
Logged
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Up
 

Page created in 0.149 seconds with 21 queries.