Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Error when trying to upload a picture.  (Read 4103 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

knolen

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Error when trying to upload a picture.
« on: October 30, 2003, 05:53:34 pm »

I've searched through the board and read several posts about errors when trying to upload a picture and none of the ones I have found mention this problem.

After I have selected the picture I want to upload and fill out the information I get a pop up box that says "The document contains no data."  

I have no idea what it causing this.  Any help would be greatly appreciated.[/img]
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Error when trying to upload a picture.
« Reply #1 on: October 30, 2003, 07:02:04 pm »

got a link where we can take a look. Some info on your webserver and client might also be helpfull...

GauGau
Logged

knolen

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Error when trying to upload a picture.
« Reply #2 on: October 30, 2003, 09:05:05 pm »

The server is for internal use only.  It's not directly connected to the internet.  I'll be gald to post any files or parts of them that would help though.
Logged

hyperion

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1317
  • - retired -
Error when trying to upload a picture.
« Reply #3 on: October 31, 2003, 03:44:16 am »

Give us a screen shot of the error and the config.
Logged
"Then, Fletch," that bright creature said to him, and the voice was very kind, "let's begin with level flight . . . ."

-Richard Bach, Jonathan Livingston Seagull

(http://www.mozilla.org/products/firefox/buttons/getfirefox_small.png)

knolen

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Error when trying to upload a picture.
« Reply #4 on: October 31, 2003, 04:43:14 pm »

From php.ini:
Code: [Select]

;;;;;;;;;;;;;;;;
; File Uploads ;
;;;;;;;;;;;;;;;;

; Whether to allow HTTP file uploads.
file_uploads = On

; Temporary directory for HTTP uploaded files (will use system default if not
; specified).
;upload_tmp_dir =

; Maximum allowed size for uploaded files.
upload_max_filesize = 2M


As far as the error goes in Mozilla I get an alert box that says that the document contains no data.  In Internet Explorer I receive a Cannot find server  /  Page cannot be displayed.  It is acting almost as if my webserver isn't passing the data to db_input.php or doesn't know what to do with it.  If I press refresh after the error in IE I then get the page but with a message saying "Script called without the required parameter(s)."

I was able to do a batch upload via FTP and put the pictures in that way.  And the rest of Coppermine works fine.  It just the upload via the web site.

I beginning to doubt that this is a problem with Coppermine.  I think that I have something wrong in my Apache and/or PHP configuration.
Logged

hyperion

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1317
  • - retired -
Error when trying to upload a picture.
« Reply #5 on: October 31, 2003, 05:27:01 pm »

Create a simple file upload script and place it in a server directory.  See if it does what it should.
Logged
"Then, Fletch," that bright creature said to him, and the voice was very kind, "let's begin with level flight . . . ."

-Richard Bach, Jonathan Livingston Seagull

(http://www.mozilla.org/products/firefox/buttons/getfirefox_small.png)
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.034 seconds with 20 queries.