Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Coppermine messed up after using custom field  (Read 2431 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

deco

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Coppermine messed up after using custom field
« on: October 14, 2004, 10:25:25 am »

Coppermine worked just fine until I recently activated/used a 'custom field' in the coppermine config. I used the first field and since then whatever I type in as a picture description also shows up as the picture keywords  :o And when I ONLY put in keywords they don't show up at all  ::) I even deleted the custom field again but still the same. Please someone help me I don't want to do a new install just because something messed coppermine up. Any help would be really appreciated. thanks
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Coppermine messed up after using custom field
« Reply #1 on: October 14, 2004, 11:55:49 pm »

link and test account (non admin) with ulpoad privileges please.

Joachim
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.074 seconds with 20 queries.