Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: LDU integration?  (Read 6816 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SpyderbyteGraphX

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
LDU integration?
« on: October 13, 2004, 04:26:11 am »

I have CMG, but I'm asking for a friend, who is interested in CMG, but wants to know if it's possible to integrate with the LDU system... Any help or feedback is much appreciated. Thanks! [ps: hope its the correct board] :)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: LDU integration?
« Reply #1 on: October 13, 2004, 07:51:37 am »

what's LDU?

Joachim
Logged

SpyderbyteGraphX

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: LDU integration?
« Reply #2 on: October 13, 2004, 09:00:44 am »

Oh, sorry..
http://www.neocrome.net/

That's the home page, it's just a CMS like e107 or whatever. Sorry :)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: LDU integration?
« Reply #3 on: October 13, 2004, 09:05:29 am »

A port for this CMS (yet another nuke clone I guess) hasn't been done afaik. The coppermine dev team  is not planning to port this for LDU nor any other app - the ports are usually done by people who actually use the application they want to integrate coppermine into.

Joachim
Logged

JavaJones

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: LDU integration?
« Reply #4 on: December 09, 2004, 02:12:57 am »

I see Coppermine now works with e107. Anyone willing to do an LDU integration? I might even be able to pay a little something. Or is LDU just the red-headed step child of the CMS world? :D

- Oshyan
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Re: LDU integration?
« Reply #5 on: December 09, 2004, 12:45:30 pm »

The e107 module of coppermine is based on the 1.2.1 version, was done by someone on the e107 boards, and we have no knowledge of what they have done to it to make it work.
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

JavaJones

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: LDU integration?
« Reply #6 on: December 09, 2004, 08:44:49 pm »

Be that as it may, it does show it's possible. So the question remains: is anyone interested in doing the same for LDU (preferably based on the most current public release)? I'd kill for it... ;D

- Oshyan
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: LDU integration?
« Reply #7 on: December 14, 2004, 03:57:14 pm »

The LDU license won't allow a port. Try using a proper GPLed CMS.
Logged

JavaJones

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: LDU integration?
« Reply #8 on: December 15, 2004, 02:07:14 pm »

I don't see why LDU not being OS causes licensing issues for making a Coppermine version for LDU. And I'm not about to switch to another system, as it involves a great deal of hassle. I have a lot of existing content and a well running site. No need to mess that up switching CMS's.

Even better why not just a communications plugin of some kind. As far as I know the LDU system is pretty open to configuration and extension through plugins, so you might not even need to modify Coppermine or LDU installs at all, just create a communications plugin to work between the two. Not being a programmer I don't know if that's possible, but it seems worth investigating anyway.

- Oshyan
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: LDU integration?
« Reply #9 on: December 15, 2004, 04:51:13 pm »

The license disallows distribution of modified source code, so I could make a port just so long as I didn't give it to you. A bridge would be possible though I suppose if that's what you're asking.
Logged

JavaJones

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: LDU integration?
« Reply #10 on: December 16, 2004, 07:50:33 am »

Sure, that's what I'm asking if that would do what I want. ;) Would hiring someone to custom code something like this *for me* still violate the "cannot redistribute modified code" clause in your opinion?

- Oshyan
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: LDU integration?
« Reply #11 on: December 17, 2004, 12:37:38 pm »

Attached LDU bridge file, make sure you read the comments at the start of the file for setting up ldu.
Logged

JavaJones

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: LDU integration?
« Reply #12 on: December 24, 2004, 04:57:39 am »

Thanks very much Nibbler! Sorry I haven't replied sooner, the holidays have me busy. :D I haven't had time to test this yet (just saw it now), but it looks good. I will let you know how it goes.

Thanks again! And Happy Holidays. This is a great Christmas present. ;)

- Oshyan
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.029 seconds with 19 queries.