Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: 1.3.2 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0  (Read 6782 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Spezi

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16

Hello,

I'm from germany - so, sorry for my bad english... :-\\

Since two weeks I'm searching an error, but can't find it. The installation I've done three times yet.
All (uploads, permissions, cookies, bridge with vB etc.) works perfectly, only the hits and votes don't work.
I've read all here, but didnt found an answer.

Can it be an error of the server? All minimum requirements are ok and my hoster says that all is perfect
on the machine (but I'm not sure).

If anybody can helps me, I'm very very very glad! :-*

The link is http://www.fisch-hitparade.de/fotogallery/index.php?

Thank you and regards

Spezi

« Last Edit: October 13, 2004, 02:13:02 am by TranzNDance »
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: 1.2.1 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0
« Reply #1 on: October 07, 2004, 03:04:31 am »

Can you upgrade to the latest version (1.3.2)?
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

Spezi

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: 1.2.1 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0
« Reply #2 on: October 07, 2004, 03:10:16 am »

I don't think, because my bridge to vBulletin perhaps don't work.

I've turned it now in english and if anybody want an username and a passwort, I will tell you per PM.
« Last Edit: October 07, 2004, 03:17:38 am by Spezi »
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: 1.2.1 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0
« Reply #3 on: October 07, 2004, 03:41:55 am »

1.3.2 comes with bridge files that work with most popular bbs installations.  It's highly recommended you upgrade.

Otherwise, create a test user with normal priviledges and post the name/password here.
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

Spezi

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: 1.2.1 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0
« Reply #4 on: October 07, 2004, 11:40:36 pm »

@kegobeer

Thank you for this information. That was new for me. The 1.3.2 ist much better. Installation without errors - all perfect.
But the same problem now: hits and votes don't work, allways "0".
What can this be? I need this gallery!
Some ideas? ???

Thx!!

Spezi
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: 1.2.1 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0
« Reply #5 on: October 08, 2004, 08:43:22 am »

do as suggested and post a test user account  :o

Joachim
Logged

Spezi

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: 1.2.1 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0
« Reply #6 on: October 08, 2004, 11:06:07 pm »

I prefered to send the account per PM. But ok, here ist the account for the moment:

user: test
PW: test
http://www.fisch-hitparade.de/fotogallery

Please be patient with writing of some...


P.S.: The installation I had done another three times, with other database on my server, but always the same:
Votes: 0
Hits: 0
If somebody can help me, I'm very very glad!!!
« Last Edit: October 08, 2004, 11:22:11 pm by Spezi »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: 1.2.1 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0
« Reply #7 on: October 09, 2004, 06:10:03 am »

I recommend upgrading to cpg1.3.2
There's something fishy with your install, as all special german chars (Umlauts) show up "messed". Did you edit any of the coppermine files with a WYSIWYG editor like frontpage or dreamweaver?

Joachim
Logged

Spezi

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: 1.2.1 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0
« Reply #8 on: October 10, 2004, 09:07:58 pm »

What do you mean with "fishy"? I've chanched nothing (without the collor of the background-gifs)...
Nobody can help me? ??? :(
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: 1.2.1 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0
« Reply #9 on: October 11, 2004, 06:35:34 am »

What do you mean with "fishy"?
hehe, no pun intended - see attached screenshot.

Nobody can help me? ??? :(
I am trying to help you - that's why I suggested upgrading, as this hopefully will fix your problem.

Joachim
Logged

Spezi

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: 1.2.1 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0
« Reply #10 on: October 11, 2004, 10:38:54 pm »

This is the version 1.3.2, as I wrote three days ago, but the same problem now... :-\\

A Mod can change this thread in the right categorie now?
Logged

Spezi

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: 1.3.2 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0
« Reply #11 on: October 12, 2004, 08:29:19 pm »

If I'm the first one with this problem, can it be an error of my hoster? He said no.
Anybody have an idea what can be wrong with the server?
I don't know what I should do now!? ???
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: 1.3.2 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0
« Reply #12 on: October 13, 2004, 12:13:35 am »

I rather guess your language file got corrupted, either during ftp upload or when you edited it. Don't use a WYSIWYG editor to edit any files, and upload a fresh copy of the language file to your server.

Joachim
Logged

Spezi

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: 1.3.2 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0
« Reply #13 on: October 13, 2004, 12:48:03 am »

I don't have a WYSIWYG editor and I didn't edit any file! ;)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: 1.3.2 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0
« Reply #14 on: October 13, 2004, 12:57:28 am »

then try uploading a fresh copy as suggested - maybe the file got corrupted.

Joachim
Logged

Spezi

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: 1.3.2 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0
« Reply #15 on: October 13, 2004, 01:59:31 am »

@GauGau

Thank you for your help. I found the problem. The cookie must have an other name as the vBulletin and not the same!
Now all works! I'm happy!!! :D ;D :D

cu :-*

Spezi
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: 1.3.2 - Installation perfect - all works, but hits and votes = 0
« Reply #16 on: October 13, 2004, 12:27:40 pm »

Ahhh, the power of actually reading the documentation.

Quote
Important: the cookie names of your bbs and coppermine must not be the same - they must differ!
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.025 seconds with 19 queries.