Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Error Message When Using Email Activation  (Read 2862 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

richard04

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Error Message When Using Email Activation
« on: October 05, 2004, 01:41:35 pm »

Hi, I tested registration requiring email activation and it worked before. But now it is not working any more. When I click my mail link it always give me this message: "The requested URL /imagegallery/index.phpregister.php was not found on this server". Can anyone help?

Thanks a lot.

Richard
« Last Edit: October 07, 2004, 01:11:15 am by TranzNDance »
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Re: Error Message When Using Email Activation
« Reply #1 on: October 05, 2004, 04:42:21 pm »

Sounds like you have the ' Target address for the 'See more pictures' link in e-cards' set incorrectly.

Make sure it is;

Code: [Select]
http://www,your_site.com/your_gallery/
Note there must be a '/', but not 'index.php'
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

richard04

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Re: Error Message When Using Email Activation
« Reply #2 on: October 06, 2004, 03:55:12 am »

Should I change the code in ecard.php file or db_ecard.php file?

I checked ecard.php file but could not find "See more pcitures" link. Can you let know which line should be changed and the location of the line. Thanks.

Richard
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Error Message When Using Email Activation
« Reply #3 on: October 06, 2004, 03:58:43 am »

It's in Config when you are logged in as admin and in admin mode.
Logged

richard04

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Re: Error Message When Using Email Activation
« Reply #4 on: October 07, 2004, 01:10:21 am »

I got it and works fine now. Thanks a lot.

Richard
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 22 queries.