Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: pics not showing  (Read 2726 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

reallybites

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
pics not showing
« on: October 05, 2004, 08:36:20 am »

hi

i dont know how to explain my problem,so i will just state the url of my gallery here.
http://screwyoubabe.com

basically,all and i mean ALL the pictures are not showing.i did not modify or did anything to the scripts.
i dont know what happened.i haven't been visiting my gallery for quite some time and when i visit it a couple of days ago,i was shocked to find that all the pictures are not showing.i checked my space (i'm using a  paid hosting) and i found all my pictures are there.

it puzzles me that the pictures are not showing in the gallery!

any help are appreciated.
« Last Edit: October 05, 2004, 03:12:30 pm by TranzNDance »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: pics not showing
« Reply #1 on: October 05, 2004, 09:37:30 am »

When viewing the properties of the pics that are "broken" and entereing the url of those pics into the address bar of the browser (e.g. http://screwyoubabe.com/albums/userpics/thumb_Aug24170.JPG ), I get a "403 Forbidden" error message. This usually means that you changed permissions, using modifications applied to a .htaccess file. Probably you have applied some sort of hotlink prevention and you applied it wrongly or forgot to define exceptions. If you're 100% sure you haven't messed with .htaccess, contact your webhost for support.

Joachim
Logged

reallybites

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: pics not showing
« Reply #2 on: October 05, 2004, 01:28:58 pm »

thanks!

i activated the hotlink protection last month.

thanks a lot.problem solved.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 18 queries.