Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: cannot get home made theme to work right...  (Read 4038 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

awelham

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
cannot get home made theme to work right...
« on: October 04, 2004, 11:59:41 pm »

Okay dokay then...

I have been trying to make my own theme, by putting together all the information from various bits of information gleened from threads around here. I have also been going through the CSS guide recomended by Gau. The thing is, i cange something and it doesnt come out as I expect. The other is that, all my buttons have dissapeared and i cant appear to get them back... i know they are there... they are just the same colour as everything else. My other little annoyence is that i have a white border around my lovely black backround. Any help would be appreciated as to either a list of CSS tags... or something like that. Thanks!!

www.flatsphere.com/gallery

above is the culprit...
« Last Edit: October 05, 2004, 11:57:47 pm by GauGau »
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Re: cannot get home made theme to work right...
« Reply #1 on: October 05, 2004, 12:09:16 am »

Have a look at the demo, Link above, change the theme to 'styleguide'.  Click on the css guide there, to see what each bit controls.
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

awelham

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: cannot get home made theme to work right...
« Reply #2 on: October 05, 2004, 12:28:25 am »

magic... that should make life easier!! Thanks!
Logged

awelham

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: cannot get home made theme to work right...
« Reply #3 on: October 05, 2004, 12:38:40 am »

If you wouldnt mind, could you take a look at my gallery and see if you can find out how, or what tag i need to change in order to get rid of that white border... i dont seem to be able to change it, or findthe right tag...

thanks...
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: cannot get home made theme to work right...
« Reply #4 on: October 05, 2004, 08:13:00 am »

what white border? Please post a screenshot with the border highlighted, and also what browser you use.

Joachim
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: cannot get home made theme to work right...
« Reply #5 on: October 05, 2004, 03:35:46 pm »

It must have been resolved since there was a white border earlier.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: cannot get home made theme to work right...
« Reply #6 on: October 05, 2004, 11:57:19 pm »

@awelham: thanks for resolving your question >:(

Joachim
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.028 seconds with 19 queries.