Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: pics not showing  (Read 2741 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

reallybites

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
pics not showing
« on: October 05, 2004, 08:36:20 am »

hi

i dont know how to explain my problem,so i will just state the url of my gallery here.
http://screwyoubabe.com

basically,all and i mean ALL the pictures are not showing.i did not modify or did anything to the scripts.
i dont know what happened.i haven't been visiting my gallery for quite some time and when i visit it a couple of days ago,i was shocked to find that all the pictures are not showing.i checked my space (i'm using a  paid hosting) and i found all my pictures are there.

it puzzles me that the pictures are not showing in the gallery!

any help are appreciated.
« Last Edit: October 05, 2004, 03:12:30 pm by TranzNDance »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: pics not showing
« Reply #1 on: October 05, 2004, 09:37:30 am »

When viewing the properties of the pics that are "broken" and entereing the url of those pics into the address bar of the browser (e.g. http://screwyoubabe.com/albums/userpics/thumb_Aug24170.JPG ), I get a "403 Forbidden" error message. This usually means that you changed permissions, using modifications applied to a .htaccess file. Probably you have applied some sort of hotlink prevention and you applied it wrongly or forgot to define exceptions. If you're 100% sure you haven't messed with .htaccess, contact your webhost for support.

Joachim
Logged

reallybites

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: pics not showing
« Reply #2 on: October 05, 2004, 01:28:58 pm »

thanks!

i activated the hotlink protection last month.

thanks a lot.problem solved.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 19 queries.