Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: SOLVED:Odd hue over pictures  (Read 2700 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

RazorsEdge

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
SOLVED:Odd hue over pictures
« on: September 29, 2004, 04:46:11 pm »

I recently installed coppermine gallery from my fantastico on my webhost, All went well. Created a template for it and began uploading some test pictures, uploads work great but when I go to view the pictures I get this white hue over the picture untill I mouse over the picture then it clears up. Is this some kind of watermark system?  if so, How do I turn it off?

Here is a link to my gallery....http://www.fullthrottlekillers.com/gallery/index.php

Thanks in advance for any help

-Razors Edge-

« Last Edit: October 01, 2004, 05:40:06 am by kegobeer »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Odd hue over pictures
« Reply #1 on: September 29, 2004, 05:02:03 pm »

It's a feature of the theme you are using. Remove the filters from the css to disable the feature.
Logged

RazorsEdge

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Odd hue over pictures
« Reply #2 on: October 01, 2004, 05:38:50 am »

Ahhh, yeah, found it, Awsome, Thank you very much!

-Razors Edge-

Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.014 seconds with 20 queries.