Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 14   Go Down
  Subject Started by Replies Views Last post
0 Members and 3 Guests are viewing this board.
Problem with language fallback in admin.php Andi 13 10598 Last post May 12, 2005, 11:46:25 am
by Casper
init.inc.php version 1.93 causing fatal error Casper 2 3922 Last post May 12, 2005, 07:11:34 pm
by Casper
Bug Report 1.4 (5/16/05 CVS) Error during installation Guvner 1 3907 Last post May 17, 2005, 08:18:43 pm
by Nibbler
CPG 1.41 in an iFrame tutone 1 4704 Last post May 29, 2005, 11:05:48 am
by Joachim Müller
cpg 1.4 BUG report: Not reporting actual total filesize the_todd 1 3967 Last post June 08, 2005, 07:52:00 am
by donnoman
Possible Bug: 1.4 CPG and Invision 2.0.4 bridging doesn't work. the_todd 5 5622 Last post June 14, 2005, 09:32:55 pm
by the_todd
Fatal error: Call to a member function authenticate() on a non-object on PHP5 donnoman 0 8528 Last post June 27, 2005, 02:23:53 am
by donnoman
non-admin user, not in admin mode without personal gallery « 1 2 » Tranz 25 12845 Last post June 30, 2005, 07:35:42 am
by Tranz
versioncheck.php not displaying any file versions at all Joachim Müller 2 5672 Last post June 30, 2005, 10:56:46 am
by Joachim Müller
when is this comming? Konstantinos 1 3769 Last post July 03, 2005, 11:25:04 am
by Joachim Müller
Bridge Manager emergency recovery Nibbler 7 4940 Last post July 04, 2005, 11:41:13 pm
by Nibbler
Albums folder outside cpg error russellb 2 3959 Last post July 05, 2005, 05:48:44 pm
by russellb
Nothing, I get nothing ahhyeah 7 6744 Last post July 08, 2005, 05:48:41 am
by Joachim Müller
Guest $USER_DATA array not loading with Bridge the_todd 6 5381 Last post July 08, 2005, 07:57:31 pm
by the_todd
Search link problem ? toujours 7 4848 Last post July 09, 2005, 01:53:29 pm
by Nibbler
Unusual permissions problem - Delete Files (Registered users only). Digitalmafia 14 8362 Last post July 09, 2005, 02:05:06 pm
by Nibbler
I cannot login after upgrade to 1.4.1 beta matkoo 1 3810 Last post July 10, 2005, 11:23:43 am
by Joachim Müller
Expand All Problems in config menue fwe77 6 5698 Last post July 10, 2005, 04:35:44 pm
by Nibbler
menus missing Konstantinos 1 3407 Last post July 10, 2005, 07:57:36 pm
by Nibbler
could not open the expand all button on safari+firefox 2.0 on mac osx 10.4 ppeter 4 4100 Last post July 11, 2005, 07:11:33 am
by Joachim Müller
Possible Bug XMB Bridge ne4x4 4 3835 Last post July 11, 2005, 09:06:20 pm
by ne4x4
Re: Different button descriptions in each browser? donnoman 2 3612 Last post July 11, 2005, 11:18:11 pm
by Nibbler
Re: Debug mode set to 'Admin only' but displayed to user Nibbler 0 3340 Last post July 11, 2005, 11:45:53 pm
by Nibbler
displayimage.php missing code Konstantinos 3 4283 Last post July 12, 2005, 12:01:52 pm
by Casper
CPG 1.4.1 and SMF 1.1 beta 3public, bridge not working aravot 3 5269 Last post July 13, 2005, 11:50:00 pm
by aravot
cpg141b config using dutch language not expandable DaMysterious 4 4437 Last post July 15, 2005, 02:10:49 pm
by Nibbler
greek language Konstantinos 2 3735 Last post July 16, 2005, 01:39:35 pm
by Konstantinos
Batch add and Mambo Bridge issue veeber77 1 3778 Last post July 17, 2005, 06:25:45 am
by Joachim Müller
html extension Konstantinos 2 3775 Last post July 18, 2005, 01:09:48 am
by Konstantinos
XP Publish and Browsable interface broken jjhat1 1 3754 Last post July 18, 2005, 07:28:53 am
by Joachim Müller
How do I change Space Quota? (CPG141) Nadrien 4 5997 Last post July 19, 2005, 10:17:12 pm
by Nadrien
small documentation bug? veeber77 2 3707 Last post July 20, 2005, 07:09:17 am
by Joachim Müller
i cant use CONFIG in 1.4.1 beta djpillo 2 3880 Last post July 20, 2005, 03:05:33 pm
by djpillo
My sql Error! falarious 1 3829 Last post July 20, 2005, 11:35:43 pm
by kegobeer
SVK FLAG!!! neuromancer 4 8958 Last post July 21, 2005, 08:24:29 am
by Joachim Müller
registration email not being sent Tranz 8 6463 Last post July 21, 2005, 09:24:13 am
by Joachim Müller
Admin Mode gone after reinstall of Coppermine. evhwanabe 3 5623 Last post July 21, 2005, 08:00:55 pm
by evhwanabe
bug with the tabs Konstantinos 8 5341 Last post July 22, 2005, 09:45:42 am
by Joachim Müller
Batch-Upload Issue (After RTFMing) jgb6534 3 4129 Last post July 22, 2005, 01:40:37 pm
by jgb6534
Great Job! jazz123 1 3969 Last post July 23, 2005, 12:29:34 pm
by Joachim Müller
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 14   Go Up

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 25 replies)
  • Very Hot Topic (More than 50 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll

Page created in 0.023 seconds with 14 queries.