forum.coppermine-gallery.net

Support => cpg1.5.x Support => cpg1.5 install => Topic started by: svens3lions on November 09, 2015, 11:52:42 am

Title: |Error Message
Post by: svens3lions on November 09, 2015, 11:52:42 am
Hi - I have applied the latest version to my Gallery cpg1.5.38 today

I have an error messages, it is displayed twice


Notice: Undefined offset: 8192 in /home/aswift/public_html/gallery/include/debugger.inc.php on line 112

Notice: Undefined offset: 8192 in /home/aswift/public_html/gallery/include/debugger.inc.php on line 112


My php is 5.4

and, I cannot login into my Gallery as admin, it welcomes me when logging in, with the correct name, but the login does not actually get me in

The theme is one that came with cpg, and there are no mods in the installation

I have another cpg installation running on the same server, and all is well with that

I have had a search on this site, and there are similar errors being reported, by no definitive fix, as far as I can see

Any ideas ...... anyone

Alan
Title: Re: |Error Message
Post by: Αndré on November 09, 2015, 05:05:52 pm
I know that error message from cpg1.4.x. Are you sure you uploaded cpg1.5.x? Please post a link to the affected gallery.
Title: Re: |Error Message
Post by: svens3lions on November 10, 2015, 10:32:09 pm
http://www.vikingresearch.com/gallery/

Title: Re: |Error Message
Post by: Phill Luckhurst on November 10, 2015, 11:04:35 pm
It appears you have not done something correctly with your update. You are currently running version 1.4.20, all the files I can check point to that version.
Title: Re: |Error Message
Post by: svens3lions on November 11, 2015, 12:00:38 am
Yes, agreed, when I checked, I found that the auto update I ran using the Software from my Host, it had updated a different Cpg install, and it worled fine   :)

Anyway, back to this one, I used your intructions on upgrading from 1.4 - 1.5, all went well

And now it is running 1.5.38 and I can log in, and there are no errors


Thanks

Alan